Het eetdagboek van Trainingsexpert en Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn

Iedere week belichten we een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach. Het is niet alleen leuk om te zien hoe andere Personal Body Plan members bezig zijn met hun voedingspatroon. Je kunt hier ook inspiratie uit halen. Misschien ontdek je wel een nieuw lievelingsgerecht?! Vandaag gunt trainingsexpert en Personal Body Coach Kirsten Hoogendoorn ons een kijkje in haar eetdagboek.

Eetdagboek Kirsten

“Ik ben Kirsten Hogendoorn, 27 jaar oud. Ik werk als trainingsexpert en coach bij Personal Body Plan. Samen met mijn man, Jeffrey Goos, hebben wij ook een eigen personal training studio. Doordeweeks zijn mijn dagen gevuld met werk en gemiddeld werk ik zo’n 12 uur per dag.

Mijn dag begint om 05.30/06.00 uur. In de ochtend coach ik mijn Personal Body members en ga daarna gelijk aan de slag met mijn andere werkzaamheden voor Changing Life (waar Personal Body Plan onder valt). Ik werk twee dagen op kantoor en twee dagen thuis. Door deze constructie kan ik deze lange dagen makkelijker volhouden. Nadat ik klaar ben met mijn werk voor Changing Life, coach ik mijn Personal Body Plan deelnemers nog een keer.

In de avond vind ik het heerlijk om Master Chef te kijken of met onze katten te spelen. Momenteel ben ik druk bezig met een nieuwe opleiding, wat ook aardig wat tijd in beslag neemt. In de weekenden zijn we vaak met vrienden en gaan we vaak een hapje eten buiten de deur.

Ik eet nauwelijks tot geen vlees, zo heel af en toe wanneer we uit eten gaan of als het echt niet anders kan. Wel eet ik vis. Vlees vind ik geen toevoeging aan mijn voedingspatroon. Als ik vis eet, kijk ik altijd na het keurmerk en probeer ik zo een bewust mogelijke keuze te maken.

Ik ben ergens in 2012 begonnen met Personal Body Plan. Ik deed toen Personal Body Plan omdat ik door een wedstrijd Body fitness geen normaal voedingspatroon had gecreëerd. Mijn toenmalige Personal Body Coach heeft wel wat met mij te stellen gehad, haha. Al ruim 10 jaar houd ik in periodes mijn voeding nauwkeurig bij via de calorietracker.

Door de drukte van de afgelopen tijd ben ik mijn doel een beetje uit het oog verloren. Vanaf nu wil ik weer doorgaan met mijn plan en ik zit nu in een calorietekort.

Mijn caloriebudget

Ik houd momenteel mijn calorieën niet bij, omdat ik vanwege mijn ervaring nu meer op gevoel kan eten.

Mijn eetdagboek op een trainingsdag

06:00 & 09:30 uur: ontbijt

Een cappuccino met kokosmelk om 06:30 uur (niet op de foto) en 2% yoghurt met granola om 09:30 uur.

Eetdagboek Kirsten

11:00 uur: tussendoortje

Crackers met eitjes.

Eetdagboek Kirsten

13:00 uur: lunch

Een salade van babyspinazie, gerookte zalmsnippers en olijfolie met citroen.

Eetdagboek Kirsten

17:15 uur: avondeten

Volkoren pasta, kikkererwten, courgette, pesto en kookroom light. Daarna een cappuccino met oatmilk en een Ferrero Rocher.

Eetdagboek Kirsten
Eetdagboek Kirsten

20:30 uur: tussendoortje

Eiwitreep van het merk Barebells

Eetdagboek Kirsten

Afsluiting

Ik vond deze dag goed gaan, door de zwaardere avondmaaltijd houd ik rekening met mijn lunch zodat ik minder koolhydraten eet. Graag had ik nog een stukje fruit extra gegeten deze dag. Doordat ik in de avond kikkererwten heb gegeten weet ik niet 100% zeker of ik mijn eiwitbudget echt heb gehaald.”

Ben jij enthousiast geworden over het eetdagboek van Kirsten en wil jij nog meer inspiratie bij het aanpassen van je voedingspatroon? Schrijf je dan nu in voor Personal Body Plan en word de beste versie van jezelf!

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.