Kun je ook Personal Body Plan doen… als je student bent?

Het studentenleven. Dat betekent colleges en werkgroepen volgen, essays en scripties schrijven en tentamens maken. Dat kan natuurlijk druk en stressvol zijn.

Maar er zijn gelukkig ook veel leuke dingen. De studentenfeestjes, studentenavonden, borrels en andere leuke activiteiten volgen elkaar in rap tempo op. Op zulke momenten kan er heel wat alcohol doorheen gaan. En die buik maar groeien.

Sommige studenten zullen daarnaast voor het eerst op kamers gaan en wat kook je dan? Een diepvries pizza of ga je proberen wat groenten te koken? Het is soms knap lastig om er een fitte levensstijl op na te houden als je student bent.

Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die zelf ook student zijn (geweest). Zij weten als geen ander hoe lastig het is de verschillende verplichtingen en activiteiten van het studentenleven te combineren met een fitte levensstijl. Ze kunnen zich daardoor goed inleven en mensen die Personal Body Plan als student volgen van advies voorzien.

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers die student zijn. 

Hannah Quintyn

Als kind was ik een Duracell-konijn met veel hobby’s. Toen ik begon te studeren vond ik echter de tijd niet meer om te sporten. Ik wilde mijn sociaal leven onderhouden, bij mijn vriendje zijn, uitgaan en studeren. Dus stopte ik maar met al mijn hobby’s. Ook gezond eten was moeilijk. Ik wist wel hoe dat moest, maar de vele etentjes met vriendinnen en alcohol tijdens het uitgaan stonden mijn doelen in de weg.

Ik had wel een lidmaatschap bij de gym. Dit bleek snel mijn ding te zijn. Je kan immers trainen wanneer je maar wilt. Dankzij Personal Body Plan kon ik hier balans in vinden. Met behulp van mijn Personal Body Coaches heb ik prioriteiten leren stellen op het gebied van training en voeding. Ik geniet natuurlijk nog wel van een etentje hier, een stuk taart of een glas wijn daar. Maar 80% van de tijd eet ik voedzame producten die aansluiten bij mijn doelen. Verder skip ik bijna nooit een training. Ik plan deze in mijn drukke studentenleventje.

Veel deelnemers die ik coach, kiezen voor mij omdat ik mij perfect kan inleven in hun situatie. Samen zoeken we naar oplossingen om een gezonde lifestyle te combineren met het genieten van de studententijd.

Nour Kassi

De flexibiliteit die je als student hebt/kunt creëren is goud waard. De discipline die ik door Personal Body Plan kreeg had bij mij bovendien een zeer positieve weerslag op mijn studieleven en studieprestaties.

Door Personal Body Plan ben ik er zelfs financieel op vooruit gegaan. Ik nam o.a. bakjes voeding mee, dronk meer kraanwater, bespaarde door het gebruik van een thermoskan geld op koffie en ik vroor mijn groente en fruit van de markt in. Ik deed slimmer boodschappen.

De bewustwordingen en gedragsveranderingen tijdens Personal Body Plan zijn immens. Je bent nooit te laat om je te ontwikkelen, maar doe er je voordeel mee. Nu heb je nog ruimte en tijd om een goede basis voor jezelf te creëren voor in de toekomst. Ik kan jou hierin begeleiden, zodat ook jij de beste versie van jezelf wordt.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.