Nour Kassi, 30

If you can see it in your mind, you will hold it in your hands

Kies Nour Kassi als coach
4.53 / 5
328 beoordelingen
DansenDepressieEmotie-etenFeestjesHalalKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMindsetMuziekliefhebberNatuurliefhebberObesitasRunnerStudentTravelerVeganistVegetariërVoedingsgedragVoetbalWo-niveauZwemmen
Coaches Nour Kassi

Over coach Nour Kassi

Mijn naam is Nour. Ik hou van eten (sindskort plantaardig, voorheen ‘Halal’), lezen, reizen, sporten, chillen in de natuur (mét koffie) en kunst. Als kind deed ik veel aan sport en vertrouwde ik op de eetgewoonten die ik van huis uit mee kreeg. Toen ik ging studeren en er een shift kwam in mijn sportgewoonten (0% sport) en mijn uitgavenpatroon (100% afhaal) raakte ik in een negatieve spiraal van somberheidsklachten, vermoeidheidsklachten en ongecontroleerde eetbuien.

Op een dag was ik het zat en besloot ik zeer weinig kilocalorieën te nuttigen en een aantal keer per week cardiosessies te doen. Ik viel flink af, maar ik had geen kennis opgedaan over voeding, fitness en mijn relatie tot voeding. Ik voelde me beter dan ervoor, maar fit was ik niet. Ik wist ook niet meer wat ik ‘mocht’ en kon eten. Ik kwam weer aan en was dus totaal niet in balans. Personal Body Plan bleek de beste investering in mezelf. De inhoud van de pijlers veranderde mijn mindset en leven.

Ik heb gelukkig nog een hoop te leren, en ook voor mij blijft het een uitdaging. Ik geniet nu echter van het proces. Maar ik vind het zonde als ik mijn opgedane kennis niet alvast deel om van jou een lifechanger te maken in een fit lichaam met een gezonde mindset. Nu je toch al zover bent gekomen met lezen wil ik je alvast wat meegeven: 1) Wees lief voor jezelf (van mijn coach geleerd) en 
2) vertrouw erop dat positieve gedachten, positiviteit aantrekken.

Wat deelnemers zeggen over Nour Kassi

Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld, zowel fysiek als mentaal

Ik ben zelf al mijn strengste coach. Daarom ben ik heel blij met Nour als super relaxte Personal Body Coach! Ze weet precies op welke manier ik het beste uit mezelf kan halen.

— Nadine

Lees het persoonlijke verhaal van Nadine

Nour Kassi coacht de volgende plannen