Kun je ook Personal Body Plan doen als…. je een feestbeest bent?

Het is inmiddels eind juni en dat betekent dat de zon er (hopelijk) voor langere tijd is. Mensen zitten meer op het terras en pakken af en toe een festival of feestje. Lekker met de zon op je bol en een drankje (of twee) in je hand losgaan op de beats van de dj. Dat klinkt heel goed.

Alleen, hoe combineer je een feestje/festival met het behalen van je doelen en het volgen van Personal Body Plan. Kan dit überhaupt wel? Je hebt de optie om super strikt te zijn en geen enkel feestje te bezoeken of om de spreekwoordelijke remmen volkomen los te gooien. Ja dat kan! Gelukkig is er ook nog zoiets als de gulden middenweg.

Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die zelf ook wel is een feestje/festival/terrasje pakken. Zij weten als geen ander hoe je dit kunt combineren met een fitte levensstijl. Ze kunnen zich daardoor goed inleven en mensen die van een feestje houden van advies voorzien.

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers die van feesten houden.

Fé van Megen

Je kunt heel goed feesten en Personal Body Plan volgen. In de zomer feest ik bijna ieder weekend, terwijl ik toch mijn doelen behaal. Hakken is bijvoorbeeld hele leuke cardio, haha.

Tweeënhalf jaar geleden draaide mijn leven om feestjes. Maar ik was moe en at slecht. Genieten deed ik, maar ik had veel stress en had mijzelf in een negatieve cirkel gewerkt. Ik keek uit naar mijn weekend waarin veel slechte dingen centraal stonden, zowel fysiek als mentaal.

Sinds mijn eigen Personal Body Plan heb ik juist de balans tussen feesten en de gezonde levensstijl gevonden. Zo maak ik bewuste keuzes rondom mijn voeding. Ik let goed op mijn stress, slaap- en herstelpatroon en ik weet hoe ik mezelf voorbereid op een feestweekend.

Wil jij een feestleven, werken richting jouw doelen en dus die balans vinden? Ik heb nog plekjes open staan in mijn coaching!

Lisa Prins

Zodra de eerste zonnestralen van het jaar tevoorschijn komen begint het bij mij alweer te kriebelen. Het festival seizoen staat dan voor de deur en ik kan niet wachten om met vrienden lekker te dansen op heerlijke deuntjes. Allemaal onder het genot van lekkere temperaturen en een paar glazen koud bier. Ja, dat hoort er voor mij ook bij en dat kan!

Ik kan tijdens een festival prima een paar biertjes drinken, zonder dat dit mijn progressie in de weg staat. Gedurende de week én de dagen na het festival maak ik bewuste en gezonde keuzes in mijn voeding. Ook plan ik mijn trainingen doordeweeks, zodat ik op de zondag na het festival ook echt kan genieten van mijn rustdag en weer kan opladen voor de nieuwe week…  of voor het volgende feestje 😉

Al meer dan tweeënhalf jaar volg ik mijn Personal Body Plan en bezoek ik vele festivals, zonder dat dit van invloed is op het behalen van mijn doelen. Wil jij ook een goede balans vinden in het genieten van festivals én kunnen werken aan de beste versie van jezelf? Als Personal Body Coach help ik je daar graag bij.

Edwin Kamp

Nu het festivalseizoen weer is begonnen is het soms lastig om aan je doelen te blijven werken. Vaak weet je niet hoe je om moet gaan met zo’n dag. Die fout heb ik zelf vroeger ook gemaakt.

Door goed te plannen kun je enerzijds aan je doelen blijven werken en anderzijds volledig genieten. Je kunt bijvoorbeeld je ontbijt uitstellen, trainen in de ochtend of je neemt voordat je naar het festival gaat een grote eiwitrijke maaltijd met groentes. Hierdoor houd je een grote buffer over voor een aantal drankjes en die lekkere hamburger waar je al een paar weken naar uitkijkt.

Uiteindelijk draait het allemaal om de balans. De volgende dag pakken we gewoon de draad weer op. Het leven is te kort om niet van deze momenten te genieten.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.