Lisa Prins, 35

Be the person who decided to go for it!

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Lisa Prins als coach
4.67 / 5
206 beoordelingen
EngelstaligFeestjesFulltime jobHbo-niveauKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonSamenwonendTraveler
Coaches Lisa Prins

Over coach Lisa Prins

Hi, leuk dat je mijn profiel bezoekt!

Naast het zijn van Personal Body Coach beweeg ik mij dagelijks, al (Swap-)fietsend, kriskras door Amsterdam. Voor mijn baan als Event Manager, voor gezellige borrels met vrienden en vriendinnen, maar ook voor het heerlijk thuiskomen bij mijn vriend in ons appartement in hartje centrum. Verder kan je me vaak in de sportschool vinden en laat ik regelmatig op festivals mijn stappenteller op hol slaan.

In 2016, nadat er menig pondje door het mondje bij in was geslopen, besloot ik dat ik uit mijn comfort (food) zone moest komen en een fittere lifestyle moest aannemen voor een betere balans in body én mind. Geen quick fix, maar een duurzame investering in mijzelf. Dus startte ik met PBP. Spoiler alert: Best decision ever! Bovenop mijn eigen portie discipline en doorzettingsvermogen gaf PBP mij precies de handvatten die ik nodig had en ben ik nu in de beste shape van mijn leven. Oók mentaal!

Als jouw Personal Body Coach zal ik je persoonlijk begeleiden, adviseren en motiveren wanneer je het nodig hebt. Samen maken we een plan om te werken aan een duurzame, fitte lifestyle die werkt voor jou. Met mijn kennis en ervaring help ik je daarbij om op koers te blijven. Besef je wel, mijn energieke drive werkt aanstekelijk, dus grote kans dat je mooie resultaten behaald ;)

So join my team and let’s work miracles together! #lisastoughsquad

Wat deelnemers zeggen over Lisa Prins

Het tracken van voeding valt harstikke mee en de trainingen zijn erg uitdagend

Mijn Personal Body Coach Lisa geeft mij tips en laat mij zelf over dingen nadenken. Ik kan alles vragen en ze geeft uitgebreid antwoord. Ze heeft heel veel kennis over voeding en sport.

— Debby

Lees het persoonlijke verhaal van Debby

Lisa Prins coacht de volgende plannen