Het eetdagboek van Trainingsexpert en Personal Body Coach Jeffrey Goos

Iedere week belichten we een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach. Het is niet alleen leuk om te zien hoe andere Personal Body Plan members bezig zijn met hun voedingspatroon. Je kunt hier ook inspiratie uit halen. Misschien ontdek je wel een nieuw lievelingsgerecht?! Vandaag gunt onze Trainingsexpert & Personal Body Coach Jeffrey Goos ons een kijkje in zijn eetdagboek.

Eetdagboek Jeffrey

“Hey! Ik ben Jeffrey Goos, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw in IJmuiden met onze 2 lieve katten.

Ik werk als Trainingsexpert bij Changing Life, het moeder bedrijf van Personal Body Plan. Daarnaast ben ik Personal Body Coach en heb ik ook mijn eigen Personal Training (Jeffrey Goos Personal Training & Coaching) bedrijf in Velserbroek.

Mijn werkzaamheden binnen Changing Life bestaan onder andere uit het maken en programmeren van alle periodisering die onze deelnemers gebruiken. Het opleiden van nieuwe coaches, nieuwe content schrijven voor Personal Body Plan, nieuwe kennisdocumenten schrijven en het lezen van alle content die er op dit moment is over training. Een leuk feitje is dat ik bijna al mijn collega’s begeleid bij hun Personal Body Plan. Waaronder Tom Barten, Denise Horsthuis, Mark van den Broek, Rik Van Den Berg, Kimberly Van Velthooven, Kirsten Goos, Linda De Boer, Maudy Tiggelaven en nog vele die hun voor zijn gegaan.

Het Changing Life hoofd-kantoor is een gigantische mooie plek om te mogen werken. Ik ben verzoend met collega’s die gedreven, gepassioneerd en behulpzaam zijn. We zijn een team en bereid om het beste bij elkaar naar boven te halen.

Ik werk op dit moment ongeveer 60-65 uur per week. Ik coach gemiddeld 2 uur per dag mijn deelnemers, dit doe ik met veel passie en plezier. Ik werk 24 uur voor Changing Life en de rest vul ik op met Personal Training. Ik zal met jullie mijn week doornemen:

Maandag: 05:30/06:00 op, 1 uur coaching en ontbijten. Richting de sportschool voor 4-5 uur PT, trainen, werken voor PBP, coachen en de rest van mijn PT uren draaien tot ongeveer 20:00. Dan is het tijd voor ontspanning en wij gaan rond 21:30 naar bed.

Dinsdag: 05:30 op, 1 uur coachen en richting de Changing Life Hub voor een vroege training. Daarna naar het kantoor van Personal Body Plan en van 08:00-16:00 werken. Tussen in nog coachen en bij thuiskomst nog 1-2 uurtjes voor Personal Body Plan werken. Daarna een serie kijken, koken en ontspannen tot 21:30.

Woensdag: idem als dinsdag maar een rustdag gepland.

Donderdag: idem als maandag.

Vrijdag: 05:30 op, naar de sportschool om mijn ochtend ronde coaching door te nemen. 07:00 Eerste PT klant tot ongeveer 13:00/14:00. Daarna trainen en in de middag een ronde coaching doorlopen. Daarna is het eventueel nog wat werk doen voor Personal Body Plan. Daarna is het weekend en gaan wij vaak wat eten of wat drinken.

Zaterdag en zondag: In de ochtend een coach ronde, eventueel werk voor Personal Body Plan, trainen en vaak de stad in om wat leuks te doen met vrienden.

Ik train ongeveer 5-6 dagen per week, hoe het er nu voor staat is dat ik in de toekomst weer een Natural Bodybuilding wedstrijd mee ga doen. Wanneer? Dat weet ik nog niet. Waarom weet ik dat nog niet? Omdat ik er dan met de volle 100% voor wil gaan. Dit kan met mijn huidige werkzaamheden niet. Als ik een wedstrijd ga doen, moet ik het volume van mijn klanten terug schroeven om er van te kunnen genieten.

Ik eet gemiddeld 4-5 keer per dag. Soms komt daar een 6e maaltijd bij in de vorm van fruit en waarin geen eiwit is toegevoegd omdat ik anders richting de 300 gram ga. 1.8x je eigen lichaamsgewicht is voldoende eiwit voor iemand die aan krachttraining doet. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar 2/2,2 gram. Waarom? Omdat ik eiwitten simpel gezegd lekker en voedzaam vind in mijn voedingspatroon.

Wat voor mij ook belangrijk is, is mijn herstel. Zolang ik van 21:30/22:00 tot 06:00 kan slapen voel ik mij 100% fit. Ik houd mijn diepe slaap bij via mijn Apple watch en meet mijn bloeddruk zowel in de ochtend als in de avond.

Jeffrey’s eetdagboek

Eetdagboek Jeffrey

06:30 Ontbijt

40 gram Personal Protein whey shake, 1 Personal Protein eiwitreep en 1 banaan

464 kcal
48 gram koolhydraten
51 gram eiwitten
10 gram vetten
7 gram vezels

Eetdagboek Jeffrey

09:30 Tussendoor

500 gram magere kwark met 250 gram aardbeien en 30 gram pure hagelslag

402 kcal
39 gram koolhydraten
48 gram eiwitten
2 gram vetten
8 gram vezels

Eetdagboek Jeffrey
Eetdagboek Jeffrey

12:30: lunch

4 groentewraps met 100 gram gerookte zalm, 200 gram ijsbergsla, 100 gram flinterdunne kipfilet, 500 gram cherrytomaten en 40 gram halfvolle mayonaise

989 kcal
89 gram koolhydraten
60 gram eiwitten
39 gram vetten
11 gram vezels

Eetdagboek Jeffrey

14:30 Tussendoor

1 pink lady appel en 1 banaan

180 kcal
46 gram koolhydraten
1 gram eiwit
1 gram vet
3 gram vezels

Eetdagboek Jeffrey

18:00 Avondeten

200 gram kipfilet, 1 teentje knoflook, 400 gram Italiaanse wokgroenten, 50 gram chilisaus sweet, 400 gram mini-krieltjes uit de Airfyer

705 kcal
100 gram koolhydraten
4 gram veten
59 gram eiwitten
20 gram vezels

Eetdagboek Jeffrey

20:00 Pre-bedtime Meal

500 gram magere kwark, 150 gram blauwe bessen, 50 gram honing en 60 gram pure hagelslag

766 kcal
126 gram koolhydraten
47 gram eiwitten
9 gram vetten
5 gram vezels

Totaal deze dag:

3526 kcal
452 gram koolhydraten
266 gram eiwit
66 gram vet
38 gram vezels

Ik vond het leuk om bij te houden! Ik houd eigenlijk dagelijks mijn voeding bij. De weekenden zijn soms lastiger in verband met de etentjes en sociale bezigheden. Mits ik in een kcal tekort fungeer, dat houd ik alles zo goed en strak mogelijk bij. “

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.