Het eetdagboek van Content Creator Jenny Alvares

Iedere week belichten we een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach. Het is niet alleen leuk om te zien hoe andere Personal Body Plan members bezig zijn met hun voedingspatroon. Je kunt hier ook inspiratie uit halen. Misschien ontdek je wel een nieuw lievelingsgerecht?! Vandaag gunt onze Content Creator Jenny Alvares ons een kijkje in haar eetdagboek.

“Hoi! Ik ben Jenny, 27 jaar en een fulltime levensgenieter. Ik reis de hele wereld rond en houd ontzettend van koken en eten. Deze twee kun je ontzettend goed combineren en dat doe ik dan ook graag. Mijn avonturen deel ik op mijn blog en Instagram.

Ook werk ik als Content Creator bij Changing Life, het moederbedrijf van Personal Body Plan. Ik zit daarom veel achter mijn laptop op mijn bureaustoel. Gelukkig is mijn bureau één trap en een paar stappen verwijderd van de Changing Life Hub!

Eetdagboek

Ik ben net begonnen aan een nieuw halfjaar Personal Body Plan waarin ik het Personal Fat Burning Plan volg. Mijn doel is om weer iets lekkerder in mijn vel te zitten én om weer in het shortje te passen dat vorige zomer losjes zat. Mijn doel ga ik samen met mijn Personal Body Coach Ikaika bereiken.

Omdat ik ontzettend van eten houd, uitgebreid kook, met vrienden uit eten ga en graag wijntjes drink, ervaar ik het een beetje als een uitdaging. Maar mijn doel is absoluut haalbaar en ik heb daar alle vertrouwen in.

Samen met Ikaika hebben we besloten dat mijn caloriebudget iedere dag hetzelfde is. Ongeacht of ik wel of niet moet trainen. Hierdoor spaar ik calorieën en kan ik op één dag in de week 300-400 kcal meer innemen. Zo kan ik in het weekend bijvoorbeeld lekker wat wijntjes drinken!

Ik heb op een willekeurige doordeweekse dag mijn eetdagboek bijgehouden en ben benieuwd of jullie hier inspiratie uit kunnen halen!

Mijn caloriebudget:

Calorieën: 1724
Eiwitten: 130 gram
Koolhydraten: 173 gram
Vetten: 57 gram
Vezels: 24 gram

Eetdagboek

10.00 Ontbijt

Ik start mijn dag met een kommetje havermout. Deze heb ik gepimpt met een scoop eiwitpoeder (Pure Whey Isolate van Personal Protein) en geraspte courgette. Courgette heeft een neutrale smaak en daarom vind ik het top om aan mijn shakes of havermout toe te voegen. Zo begin ik de dag gelijk met een portie groenten.

Calorieën: 281
Eiwitten: 36 gram
Koolhydraten: 29 gram
Vetten: 3 gram
Vezels: 4 gram

Eetdagboek

13:00 Lunch

Mijn lunch zijn twee groentenwraps! Deze vind ik heerlijk in combinatie met lekker veel groenten, hummus en cottage cheese. Vandaag ging ik voor gegrilde paprika, spinazie, wortel, bonen en een vleesvervanger. Deze lunch vult ontzettend, bevat veel groenten en vezels en heeft mooie voedingswaarden. Helemaal top.

Calorieën: 612
Eiwitten: 41 gram
Koolhydraten: 67 gram
Vetten: 18 gram
Vezels: 14 gram

Eetdagboek

16:30 Tussendoor

Mijn tussendoortje is een bakje kwark gezoet met zoetstof in combinatie met verse aardbeien. Zo lekker én eiwitrijk!

Calorieën: 316
Eiwitten: 31 gram
Koolhydraten: 18 gram
Vetten: 13 gram
Vezels: 1 gram

Eetdagboek

20:00 Avondeten

In het begin heb je gelezen dat koken mijn passie is. Ondanks dat, heb ik soms ook geen zin om in de keuken te staan. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg gezonde en makkelijke keuzes in de supermarkt. Ik ging voor een gezonde belegde pizza met een groentebodem. Deze pizza is echt fantastisch en heeft hele fijne voedingswaarden. Nog geen 550 calorieën!

Calorieën: 528
Eiwitten: 22,4 gram
Koolhydraten: 75,5 gram
Vetten: 14,3 gram
Vezels: 5,4 gram

In totaal op deze dag:

Calorieën: 1739
Eiwitten: 135 gram
Koolhydraten: 181 gram
Vetten: 49gram
Vezels: 29 gram

Deze dag ging top! Ik heb heerlijk gegeten, mijn eiwitten gehaald en ben rond mijn caloriebudget gebleven. Ik vind het helemaal mooi en mijn lieve Personal Body Coach ook.”

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.