Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer informatie

of

Kies dit plan

Wil het maar niet lukken om duurzaam af te slanken, fit te worden en je zelfverzekerd te voelen?

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, maar niks lijkt op lange termijn te werken. Soms behaal je, met een op dat moment populair dieet, wel resultaat, maar die kilo's komen er net zo snel weer aan. Je houdt het simpelweg niet vol.

We begrijpen hoe frusterend dat is. Misschien sta je zelfs wel op het punt om het op te geven. Gooi de handdoek alsjeblieft nog niet in de ring, want je bent echt niet de enige die zo bij ons heeft aangeklopt.

Wij gaan je helpen om je gewenste resultaat te bereiken zonder dat je daarvoor hoeft te diëten of dat je niks meer mag. Sterker nog: diëten is bij ons verboden! Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

In hoeveel van onderstaande punten herken jij jezelf?

 • Je hebt dieet na dieet geprobeerd, maar niks lijkt te werken

 • Je doet uren cardio, maar er verandert niks aan je lichaam

 • Je denkt dat je er alles voor op moet geven en veel voor moet laten

 • Je denkt dat je niet genoeg wilskracht en motivatie hebt

 • Je eet gezond en gevarieerd, maar toch verandert er niks

 • Je valt elke keer weer terug in je oude patroon en gewoontes

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier waarop je wel het slanke, fitte, gezonde en bikini-proof lichaam kunt ontwikkelen zoals jij die voor ogen hebt. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van jezelf.

Stel je voor dat..

 • Je wel lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt

 • Je wel balans vindt en er een levensstijl van maakt

 • Je wel zonder nadenken dat jurkje aan durft te doen

 • Je wel zichtbare resultaten ziet in de spiegel

 • Je wel je eigen keuzes durft te maken en je sterk voelt

 • Je wel over gaat tot actie om je doelen te behalen

Tienduizenden vrouwen zijn je al met succes voor gegaan.. jij kunt dit ook!

Personal Body Plan heeft mij zowel lichamelijk als mentaal zo intens geholpen. Personal Body Plan maakte dat ik me ging beseffen dat je altijd een keuze hebt.

Door mijn vitiligo voelde ik me lelijk en onzeker. Door Personal Body Plan leerde ik om mezelf te accepteren zoals ik ben, ik leerde om te kiezen hoe ik in het leven wil staan.

— Judith

Maar de keuzes om voor mezelf te kiezen en hiervoor te gaan staan hebben mij juist het zelfvertrouwen gegeven om door te pakken op werkgerelateerde vlakken.

Om te kiezen voor de mensen om me heen die mij energie geven ipv kosten. Niet alleen fysiek fit, maar ook mentaal! Kijk alleen al naar de houding van mijn lichaam op de eerste foto!

— Hannah

Na 1,5 jaar en 41kg minder ben ik niet alleen fysiek enorm veranderd, maar ook mentaal. Ik ben positiever en vrolijker. En buiten dat kan ik nog steeds genieten.

Ik verbied mezelf niets, ik zorg alleen dat ik balans houd. Dat is de grootste les die ik heb geleerd tijdens Personal Body Plan en van mijn Personal Body Coach.

Soms een stapje terug mag ook, zolang je daarna met volle moed weer door gaat.

— Linda

Hoewel mijn zelfliefde ver te zoeken was, besloot ik verantwoordelijkheid te nemen en mijn problemen niet langer uit de weg te gaan. Ik besloot gelukkig ook dat ik dit niet alleen hoefde te doen en aanvaarde daarbij hulp.

Stukje bij beetje leerde ik meer over voeding, krachttraining en niet in de laatste plaats mijn gedrag, wat al zoveel jaren zorgde voor zelfsabotage, met ondersteuning van het programma van Personal Body Plan en mijn geweldige Personal Body Coach.

- Wendy

Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik een jaar geleden besloot te starten met mijn Personal Body Plan! Het heeft niet alleen gezorgd voor fysieke progressie (I’ve got abs!), misschien mentaal nog wel meer.

Het is niet erg om af en toe terug te vallen en die zak M&M’s te pakken, dat gebeurt. Geniet ervan en pak het morgen weer op. Het is een proces en dat heeft geen eind.

— Michelle

Terug kijkend op het jaar is er veel gebeurd maar super blij dat ik het avontuur ben aangegaan. Ik ben 22 kilo afgevallen, en in cm is teveel om op te tellen ;).⠀Met dank aan mijn Personal Body Coach die mij 9 maanden lang heeft gesteund, gezeik heeft moeten en willen aan horen, gelachen, gehuild

— Wendy

De oplossing voor jou = persoonlijk totaalplan + online coaching

Als je alles al hebt geprobeerd en niets werkt, dan ligt het maar aan één ding: je doet niet wat werkt voor jou als uniek persoon.

1. Je hebt geen op jouw lichaam afgestemd totaalplan dat is gemaakt door een compleet team van experts.

2. Je richt je maar op één of hooguit twee pijlers terwijl gedrag, voeding, training en herstel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

3. Je hebt geen omgeving die is ingericht op succes en je krijgt geen coaching. Je mist ondersteuning in goede en slechte tijden.

Persoonlijk totaalplan

Onze experts maken op de
kernelementen gedrag, voeding, training en herstel je Personal Body Plan.

Persoonlijke coaching

Je resultaat valt of staat bij het consistent uitvoeren van je plan. Je Personal Body Coach is je digitale stok achter de deur.

Plaats onafhankelijk

Train waar en wanneer jij wilt. Je kunt met je trainingsplan thuis, buiten of in de sportschool trainen. Doe wat werkt voor jou.

Handige app

Met onze handige app heb je altijd en overal toegang tot je Personal Body Plan en je Personal Body Coach.

Compleet team van experts

Gedragsexpert

Voedingsexpert

Trainingsexpert

Herstelexpert

Gedrag

Tijdens jouw Personal Body Plan maken wij jou bewust van je oude gewoontes en leren we je hoe je deze kunt vervangen door nieuwe gewoontes die passen bij jouw leven. Daarnaast zullen we via de coaching je verwachtingen managen en jou helpen realistische doelen te stellen. Op deze manier leer je zelf de juiste keuzes te maken, ook op de lange termijn.

Voeding

Als jouw doel vetverbranding is hanteer je een calorietekort. In een calorietekort eet je minder energie dan je gebruikt waardoor je vet zult verbranden. Dit energiebudget vertalen wij naar praktische voedingsrichtlijnen via de calorietracker of de handpalmmethode. Binnen dit budget houden wij rekening met een juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten, voor het behoud van vrouwelijke vormen.

Training

Bij ons staat krachttraining centraal. Krachttraining is het consistent en systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Gemiddeld duurt een training 60 minuten.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. We geven ook de hoeveelheid rust aan tijdens en tussen je trainingen, inclusief actieve vormen van herstel. Tot slot adviseren we je een aantal supplementen die enkel dienen als aanvulling op je herstel.

Je personal trainer, coach en voedingsdeskundige in je broekzak

Jouw persoonlijke plan is altijd beschikbaar via de app, en wordt aangepast op basis van jouw gedrag, wensen en voorkeuren.

Via de app kun je bovendien communiceren met je eigen gecertificeerde Personal Body Coach. Hij/zij zal je online begeleiden tijdens jouw Personal Body Plan.

Dit is waarom Personal Body Plan werkt

Onze experts stellen je Personal Body Plan samen gericht op afvallen en fit worden

Je kiest zelf een coach die jou persoonlijke online coaching geeft via onze handige app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt persoonlijke voedingsrichtlijnen op basis van je energiebudget.

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Dit kun jij ook!

Dit levert Personal Body Plan je op!

 • Je krijgt een fit, slank, gezond en bikini-proof lichaam

 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd

 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam

 • Je maakt er een levensstijl van die energie geeft en je volhoudt

Wat is de investering in de beste versie van jezelf?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding.

Personal Body Plan is echter voor iedereen.

Je krijgt de eerste maand gratis. Daarna vanaf slechts €17,99 per maand. Fijn toch?

original

Één dag per week online coaching

Ga zelfstandig aan de slag en krijg wekelijks feedback van je online coach.


 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna één vaste coachdag per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Plus of Premium abonnement

Tussen 21 december en 2 januari tot 19% korting!

Start al vanaf slechts

€14,99 p/mnd

(€3,46 per week)

Reserveer je plek

plus

Drie dagen per week online coaching

Behaal en behoud je doelen met je online coach als extra stok achter de deur.


 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna drie vaste coachdagen per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Premium abonnement

Tussen 21 december en 2 januari tot 37% korting!

Start al vanaf slechts

€25,19 p/mnd

(€5,81 per week)

Reserveer je plek

premium

Zeven dagen per week online coaching

Ga er 100% voor met de dagelijkse steun, tips en adviezen van je online coach.


 • Iedere dag van de week online coaching, ook in het weekend en op feestdagen

Tussen 21 december en 2 januari tot 37% korting!

Start al vanaf slechts

€40,94 p/mnd

(€9,45 per week)

Reserveer je plek

Inbegrepen bij alle abonnementen

 • Onze experts stellen inhoudelijk jouw Personal Body Plan samen
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Personal Body Plan app
 • Je kiest zelf jouw 1-op-1 online Personal Body Coach
 • Je krijgt op jouw vaste coachdag(en) altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van coach te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van trainingslocatie te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van plan te wisselen

Nog een laatste puntje (100% geen resultaat geld terug garantie)

Als je jouw Personal Body Plan consistent volgt en je gewenste resultaat niet behaalt dan geven wij je geld terug. Net zoals dat jij er niks aan hebt dat je geen resultaat behaalt, zo hebben wij daar ook niks aan. Je hebt dus niks te verliezen. Je kunt je Personal Body Plan natuurlijk ook binnen 14 dagen opzeggen als het toch niet bij je past. Gaan we natuurlijk niet vanuit ;).

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. We horen graag van je!

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende de eerste 6 maanden van jouw Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. In dat geval moet je wel kunnen aantonen dat jij je Plan voor minimaal 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. Het complete overzicht van de voorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.