Kun je ook Personal Body Plan doen als…. je in het buitenland woont?


Een reis, vakantie of buitenlandse stage is natuurlijk geweldig. Even lekker weg en de wereld verkennen. Voor sommigen is het een droom die uitkomt. Alleen kan het voor veel mensen een reden zijn om in het buitenland niet meer te werken aan de beste versie van zichzelf. Of om juist helemaal niet te starten met hun Personal Body Plan. 

Maar dat is helemaal niet nodig. Personal Body Plan kun je juist heel goed combineren met een verblijf in het buitenland. Onze pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel helpen jou óók in het buitenland met het behalen van je doelen. Met je persoonlijke plan houden we rekening met jouw specifieke situatie in het buitenland en de manier van werken die daarbij past.

Ook in het buitenland sta jij in verbinding met jouw Personal Body Coach. Sommige wonen zelf ook in het buitenland en kunnen jou dus heel goed helpen met problemen die je daar tegenkomt. 

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers in het buitenland.  

Doret van Troost:

Ik woon al 10 jaar in Spanje. In 2014 startte ik met Personal Body Plan en tegenwoordig begeleid ik als Personal Body Coach zelf deelnemers naar de beste versie van zichzelf.

Emigreren heeft mij veel geleerd: het maakt vindingrijk, empathisch, innovatief, vraagt om lef en tilt je communicatieve vaardigheden naar een heel nieuw level. Dingen die ik dagelijks toepas bij het coachen!

Personal Body Plan kán een flinke uitdaging zijn in het buitenland, maar overal zijn producten te vinden die goed in jouw plan passen en elk stadje heeft een gym waar jij je kan uitleven! Ook zonder gym zijn er met @Home en @Park mogelijkheden genoeg.

Nieuwe situaties maken juist erg creatief en hoogstwaarschijnlijk ga je nog gewoontes ontwikkelen en producten ontdekken die je wellicht later in Nederland gaat missen.

Ben jij op zoek naar Personal Body Coach die ervaringsexpert is wat betreft out of the box denken? Join #TEAMDORET

Anneke Rijks:

Als klein kind ben ik opgegroeid op Curaçao. Vervolgens heb ik langere tijd in Nederland gewoond en gewerkt. Máár als ik even een aantal maanden weg kon vertrok ik gauw voor werk naar Italië, Frankrijk en ook Curaçao. 

Inmiddels woon ik weer 5 jaar op ‘mijn’ eiland. Sinds januari 2018 ben ik gestart als Personal Body Coach bij Personal Body Plan. Ik heb in 1,5 jaar tijd veel mensen mogen coachen die woonachtig zijn in andere landen. 80% van mijn deelnemers is woonachtig in Nederland. Uit mijn inmiddels ruim 300 ratings hoor ik, ondanks de afstand, dat ik een betrokken coach ben.

Afstand zegt dus niet over betrokkenheid met je deelnemers. Ik blijf op de hoogte van de trends in Nederland en mis zodoende niets. Starten met een plan terwijl je in het buitenland woont is misschien juist wel heel prettig. Er zijn in veel gevallen minder prikkels dan in je al opgebouwde leven in Nederland. Dit kan ervoor zorgen dat je nog meer focus en tijd hebt voor jouw plan. 

In elk land kun je resultaat boeken, ook als er geen gym is én producten duur zijn. Sterker nog, je wordt creatief en bouwt kennis op. Je kunt daardoor in vrijwel elke situatie resultaat boeken én behouden op een manier die voor jou werkt. Dat is mijn doel bij ieder zijn plan. 

Jacqueline Bakels:

Mijn ervaringen met het volgen van Personal Body Plan in Spanje zijn enorm positief. Het betekent soms wel uit je comfortzone gaan, maar dit levert ook zo ontzettend veel op.

Wat mij heel erg hielp is het leren kennen van de lokale producten en hun voedingswaarden. Trainen doe ik vroeg in de ochtend om de warme temperaturen overdag te vermijden. Daarnaast ontdek ik graag de omgeving door te hiken in de omliggende gebieden. Mijn sociale kring kon ik opnieuw opbouwen en daarbij heb ik leren investeren in de contacten die mij stimuleren in mijn nieuwe levensstijl. Zo zie je maar, je kan je Personal Body Plan zo inrichten dat het past bij jouw huidige leven, ook als dit in het buitenland is.

Als Personal Body Coach help ik je graag met het overwinnen van de uitdagingen die je ervaart. Samen gaan we ontdekken wat de mogelijkheden zijn op de plek waar jij verblijft. Een mooie reis naar de beste versie van jezelf.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.