Hoe werkt de Personal Body Plan-app?

Je hebt je voor Personal Body Plan ingeschreven en je eerste dag komt eraan. Yeah! De eerste stap in de goede richting heb je gezet.

Superleuk en spannend natuurlijk. Wij staan in ieder geval te popelen om met je aan de slag te gaan. Samen gaan we werken aan het behalen van je resultaat en het worden van de beste versie van jezelf.

Die eerste dagen komt er veel op je af en ga jij leren hoe alles binnen en rondom Personal Body Plan werkt. Daarom leggen we je in deze blog uit hoe de Personal Body Plan app werkt, wie jouw plan samenstellen en wie er achter de schermen bezig zijn.

Voor nu is het belangrijk dat onze experts je leren kennen.

Op de maandag dat je start kun je inloggen in de Personal Body Plan-app, is de inhoud van je Personal Body Plan inzichtelijk en kun je ook chatten met je Personal Body Coach.

Ons team van inhoudelijke experts staat namelijk te popelen om je Personal Body Plan inhoudelijk samen te stellen .

>>> Klik hier om de online intake te doen

We hebben een team van deskundigen die jouw Personal Body Plan samenstellen

Voor het geval je het nog niet wist: we hebben per kernelement (gedrag, voeding, training en herstel) deskundigen in dienst die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van jouw Personal Body Plan.

Zij doen dat altijd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het opleiden van alle gecertificeerde Personal Body Coaches. Fijn hè?

Naast het team van experts is er jouw Personal Body Coach die jou online coacht via de Personal Body Plan-app. Je kunt namelijk wel alle inhoudelijke kennis hebben, zonder uitvoering is kennis nutteloos.

Deze werkwijze noemen we trouwens Team-Around-The-Team (TATT) en maakt Personal Body Plan uniek op de wereld. 

Hierdoor zijn wij in staat om onze wetenschappelijke kennis en holistische begeleiding te kunnen bieden voor een toegankelijke prijs

De vier kernelementen die de basis vormen van je Personal Body Plan

De Personal Body Plan-app bevalt veel tools die jou helpen om stap voor stap te werken naar je gewenste resultaat. Wat jij invoert in de Personal Body Plan-app is inzichtelijk voor je Personal Body Coach. Je Personal Body Coach is daardoor in staat om jou op afstand te coachen.

1. Gedrag

Met de pijler gedrag helpen we je om een duurzame gedragsverandering te realiseren. We maken je bewust van je ongewenste gewoontes en leren je gewenste gewoontes.

Bekijk hier hoe de pijler gedrag werkt:

2. Voeding

Met de pijler voeding helpen we je om een lekker, realistisch en flexibel voedingspatroon te creëren dat past bij je doel en dat je vol kunt houden (we hebben een hekel aan diëten).

We hebben twee verschillende manieren om je voeding bij te houden en in te vullen. Via onderstaande tutorials leggen we de twee manieren verder uit. Uiteraard kun je altijd wisselen tussen de twee manieren.

Een nieuwe feature bij de calorie tracker is de barcodescanner. Hiermee kun je in een handomdraai je voeding invullen door met je telefoon de barcode van het product te scannen.

Klik hier om te zien hoe de calorie tracker werkt

Bekijk hier hoe de handpalm methode werkt

3. Training

Met de pijler training helpen we je om je lichaam te shapen. De basis hiervan wordt gevormd door krachttraining en daarvoor krijg je dan ook een persoonlijk op maat gemaakt trainingsschema voor in de gym, thuis of buiten.

Check hier hoe de pijler training werkt

4. Herstel

Met de pijler herstel helpen we je om de harmonie te vinden tussen lichamelijke en geestelijke inspanning en ontspanning. Denk hierbij aan slaap, stressmanagement en spierpijn.

Bekijk hier hoe de pijler herstel werkt:

Je Personal Body Coach is je digitale stok achter de deur en helpt je tijdens het proces

Je Personal Body Plan gidst je stap voor stap naar je gewenste resultaat. Je Personal Body Coach is er om je op de juiste weg te houden of je weer terug te brengen op de juiste weg.

Het is niet de vraag of je een keer een terugval krijgt, maar wanneer. Hoe je vervolgens omgaat met een terugval maakt het verschil. Je Personal Body Coach is er om jou tijdens deze momenten te helpen.

Ben je tijdens het volgen van je Personal Body Plan om wat voor een reden dan ook niet tevreden over je Personal Body Coach?

Dan kun je via ‘instellingen’ in de Personal Body Plan kosteloos wisselen van Personal Body Coach. Dit is een extra service vanuit onze kant om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk hier hoe de coaching werkt:

Neem rustig de tijd om alle tutorials te bekijken

De Personal Body Plan-app bevat veel functionaliteiten. Neem er rustig de tijd voor om alle tutorials te bekijken. Vanaf maandag kun je makkelijk inloggen via de Personal Body Plan-app en zal je Personal Body Coach je ook verder helpen.

Bekijk hier de tutorial van de Personal Body Plan-App:

Heb je nog vragen over de app of Personal Body Plan zelf? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dan proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.