Het progressieverhaal van Judith: “Ik heb mezelf nooit iets ontzegd”

Mijn transformatieproces is gestaag verlopen. Na 2 jaar was ik écht tevreden en dacht ik bij mezelf “dit is het resultaat wat ik wil behouden”.
In die 24 maanden is er geen maand geweest waarin ik mijn resultaten niet begreep. Dat wil niet zeggen dat ik altijd blij was met wat ik in de spiegel zag – maar elk resultaat was te herleiden naar mijn gedrag.

Mijn progressieverhaal: ik doe wat werkt voor mij

Zo waren die 24 maanden een soort ontdekkingstocht opzoek naar wat werkt voor mij. Ik ben heel blij dat ik het zo heb aangepakt en dat ik er de tijd voor heb genomen, want daardoor kost het mij nu geen moeite om dit resultaat te behouden. Ik heb mezelf nooit een forse calorierestrictie opgelegd, ik heb mezelf nooit alcohol of feestjes ontzegd omdat ik PBP doe en ik ben altijd naar mijn lichaam blijven luisteren. Mijn progressieverhaal is niet gebaseerd op extremen, maar op consistentie.

Dus tegen heug en meug eten omdat ik een bepaald aantal calorieën wil eten doe ik niet, maar ook hongerlijden omdat ik zo nodig een bepaald maximum aan calorieën mag eten doe ik niet. Natuurlijk ben ik me bewust van de energiebalans en let ik daar op, maar niet tegen elke prijs.

Dus mijn tips aan jou?

-Bedenk dat het tijd kost
-Besef dat het nog meer tijd kost dan je denkt
-Gun jezelf die tijd
-Neem die tijd om jouw progressie te behalen
-Geniet van die tijd

En last but not least, bouw zandkastelen op het strand in de tussentijd. 😉

– Judith

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.