Personal Body Plan is ontstaan vanuit de filosofie dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om te doen wat werkt voor jou. Dat is precies wat we jou gaan laten zien in onze campagne: Your Body, Your Plan, Your Result. Iedere week krijg je een update van de Personal Body Journey van een member. Vandaag Jody Bernal.

“Ik ben Jody Bernal, 38 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb als DJ en zanger een druk leven en werk daardoor vaak in de nacht. Verder ben ik vader van twee geweldige dochters Olivia (3) en Poppy (1). Ondanks mijn drukke schema probeer ik mijn kinderen, vrienden en familie zoveel mogelijk te zien.

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik beter in mijn vel wilde zitten. Mijn werk en gezinsleven zorgden er namelijk voor dat ik geen goed voedingspatroon had en niet lekker in mijn trainingsschema kwam. Daarom had ik een stok achter de deur nodig en Personal Body Plan gaat mij daarbij helpen.

Drie keer per week ben ik in de sportschool te vinden en dat is best zwaar. Ik kom namelijk vaak 4/5 uur in de nacht thuis en slaap dan weinig. Soms maar drie á vier uur in de nacht. Ik moest daarom erg wennen aan het trainen, maar ik merk nu al dat ik een stuk lekkerder in mijn vel zit.

Er zijn dagen dat ik mijn voeding vergeet in te vullen, maar ik ben er toch constant mee bezig door de juiste voedingskeuzes te maken. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar het gaat steeds beter. Mijn doel is dan ook om goed en lekker te eten en tegelijkertijd back in shape te komen. Én te blijven.”

Week 1

Voeding

Als ik niet hoef te werken ben ik regelmatig met de kids. Daardoor zit er ook regelmaat in mijn voeding. Ik eet namelijk met hen mee en dan eet ik ook meteen gezonder. Tijdens het avondeten proberen we altijd zo gezond en zo gevarieerd mogelijk te eten.

Tijdens een studio dag eet ik vaak ‘slecht’. We bestellen dan wat of gaan buiten de deur een hapje eten. Ook als ik onderweg ben, gaat het niet altijd goed. Ik kom dan vaak bij wegrestaurants of tankstations terecht, waar ik de ene keer gezond en de andere keer minder gezond eet.

Ik kijk altijd wel terug naar wat hoe ik de afgelopen weken heb gegeten, zo voorkom ik dat ik niet alleen maar ongezond bezig ben geweest.

Afgelopen weekend was een zwaar weekend. De shows die ik had waren laat en ver weg, waardoor ik heel laat thuiskwam. En dan kom je vaak langs die bekende fastfoodketen, die met die gele M, waar ik even naar binnen ben gelopen.

Ik baal daar wel van, en dat is ook wel weer fijn, want daardoor probeer ik er de volgende keer extra op te letten. Al vind ik wel dat het tot op zekere hoogte moet. Ik wil er ook wel van blijven genieten en het moet geen kwelling worden.

Jody Bernal


Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Start de gratis test