Hoe kan ik inloggen op de app?

Wanneer je deelnemer bent van Personal Body Plan kan je vanaf het moment dat je de Lifestyle-ID test hebt gedaan tot de einddatum van je abonnement, gebruik maken van onze app. Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android. Deze zijn te downloaden in de App Store en de Googe Play Store. In de app kun je ook met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en vind je alles wat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te kunnen uitvoeren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Heb ik materialen nodig als ik start met PBP@Home?

Thuis ga je trainen met jouw eigen lichaamsgewicht en ten minste een foamroller. Beschik jij daarnaast over meer trainingsmateriaal dan kun jij dit in jouw Lifestyle-ID test aangeven zodat onze trainingsexpert hier rekening mee kan houden. Je kunt eventueel materialen kopen op de Changing Life marketplace. Klik hier voor nog meer informatie over wat jouw Personal Body Plan precies inhoudt en hier voor voorbeelden van oefeningen die in jouw @home trainingsschema terug kunnen komen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn meting voor de start van mijn plan aanpassen?

Jazeker. Wanneer je inlogt in de app kom je automatisch in het scherm met alle informatie voor de start van jouw plan. Klik op “Wijzig je eerste meting”. Om de meting goed op te slaan is het belangrijk dat je alle velden invult en de foto’s upload en de activiteitenvragenlijst nogmaals doorloopt.