Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op de app?

Wanneer je deelnemer bent van Personal Body Plan kan je vanaf het moment dat je de Lifestyle-ID test hebt gedaan tot de einddatum van je abonnement, gebruik maken van onze app. Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android. Deze zijn te downloaden in de App Store en de Googe Play Store. In de app kun je ook met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en vind je alles wat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te kunnen uitvoeren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Heb ik materialen nodig als ik start met PBP@Home?  

Thuis ga je trainen met jouw eigen lichaamsgewicht en ten minste een foamroller. Beschik jij daarnaast over meer trainingsmateriaal dan kun jij dit in jouw Lifestyle-ID test aangeven zodat onze trainingsexpert hier rekening mee kan houden. Klik hier voor nog meer informatie over wat jouw Personal Body Plan precies inhoudt en hier voor voorbeelden van oefeningen die in jouw @home trainingsschema terug kunnen komen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn meting voor de start van mijn plan aanpassen?

Jazeker. Wanneer je inlogt in de app kom je automatisch in het scherm met alle informatie voor de start van jouw plan. Klik op “Wijzig je eerste meting”. Om de meting goed op te slaan is het belangrijk dat je alle velden invult en de foto’s upload en de activiteitenvragenlijst nogmaals doorloopt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Is de Lifestyle-ID test voor de start van mijn plan goed doorgekomen

Als je inlogt in het dashboard op onze website kom je automatisch in jouw dashboard. Kom je in de test terecht? Dan is de Lifestyle-ID test nog niet gelukt. We vragen je de uitgebreide intake in te vullen zodat onze experts jouw plan kunnen voorbereiden voordat je daadwerkelijk van start gaat. Is de test goed binnen gekomen? Dan kom je automatisch in het dashboard terecht.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ga starten met Personal Body Plan maar kan nog niet inloggen in de PBP app.

Super tof dat je gaat starten met Personal Body Plan! Vanaf het moment dat je de Lifestyle-ID test via jouw dashboard op onze website hebt gedaan kun je inloggen in de app. In de app kan je vervolgens meer lezen over de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Ook kan je je eerste meting uploaden, je activiteitenniveau invullen en eventueel wijzigen zodat je helemaal klaar bent voor de start! Heb je alles ingevuld? Super! Op jouw startdatum krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de PBP app.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier