Laura:

Zonder jouw begeleiding had ik al lang de handdoek in de ring gegooid

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

De helft van mijn Personal Body Plan zit er al op. Zie je dat resultaat? Ja, ik zie het ook en ik kan niet geloven dat ik dit slanke meisje ben.

3 jaar geleden was ik begonnen met fitnessen. Van 73 kg naar 63 kg gezakt. Ik ging op mezelf wonen en mijn gewicht schoot weer omhoog. Ik keek steeds ongelukkiger naar mijn lichaam en werd steeds onzekerder. Ik zag de resultaten van Personal Body Plan en dacht ik gooi mezelf in het diepe en doe dit gewoon! Ik ben altijd net iets te dik geweest en wou dit echt niet meer!

Ja, het is wennen om een andere levensstijl te leren. Maar ik ben zo blij dat ik hieraan mee doe en zoveel leer over mijn lichaam wat goed voor me is. Ik eet echt niet alleen maar wortelen en bleekselderij. Juist niet zelfs, ik leer steeds beter een evenwichtige levensstijl waarin je lekker kan eten. Je bent vrij in wat je eet zodat je inzicht hebt wat het toevoegt aan je lichaam.

Bedankt Personal Body Coach Sabine voor de steun die ik aan jou heb. Zonder jouw begeleiding had ik al lang de handdoek in de ring gegooid!

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.