Isabella:

Zonder de hulp van Personal Body Plan was mij dit nooit gelukt

Isabella wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Isabella

De eerste stap nemen en te beginnen aan PBP dat vond ik het moeilijkste. Is dit wel iets voor mij? Kan ik dit wel? Nu ik eenmaal bezig ben geeft het me ook heel veel rust, omdat ik mijn maaltijden bijvoorbeeld al voorbereid. Ik weet nu wat ik ga doen in de sportschool en loop niet meer als een kip zonder kop rond. Dat voelt zo fijn!

Nadat ik de eerste week achter de rug had wist ik al dat dit de juiste beslissing was. Ik voel me zoveel fitter, sterker en gezonder. Je lichaam te zien veranderen, dat is nog het mooiste! Ik zie mijn lichaam veranderen, ik zie spiergroepen die ik al jaren niet meer had gezien en dan ben ik pas een aantal weken bezig!

Tot nu toe ben ik nog wat streng voor mezelf en probeer ik alles te volgen zoals het hoort. Maar daar hebben ze de 80-20 regel voor. Nu ben ik nog een beetje aan het uitzoeken hoe ik dat in balans houd. Maar dat vind ik juist wel leuk. Je kan zelf onderzoeken wat werkt voor jou. En kom je er niet uit, dan vraag je je coach om hulp!

Ideaal toch?

— Isabella

Het plan van Isabella

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.