Susan (37):

WOW! Dat is wat ik denk bij beide foto’s!

Susan wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Susan

Nooit heb ik mijn lijf mooi gevonden maar tijdens mijn twee zwangerschappen straalde ik en voelde ik me fijner dan ooit. Ok, het was wel pittig en ik was ook wel echt heel zwaar geworden maar toch. Hoe prachtig dat je lijf zoiets kan! Jammer alleen dat je dan na de bevalling achterblijft met een lijf waarvan je denkt, ben ik dit nou echt? Ik had altijd al de droom om een keer strak en fit te zijn. Dat lukte me ook wel eens met een of ander heftig crashdieet, maar een duurzaam en blijvend resultaat? Nee helaas.

Ik dacht ook echt niet dat ik dat kon realiseren, maar misschien zat daar nu juist ook het probleem. Het gebrek aan vertrouwen in mijzelf. Hoezo kon ik op zoveel vlakken in mijn leven allemaal goede keuzes maken, maar lukte dit mij maar niet? En toen kwam Personal Body Plan op mijn pad. In februari 2021 ben ik zodra het ‘mocht’ begonnen met het Mommy plan. Mijn lieve Personal Body Coach Lindsey (van Dam) heeft mij super geholpen bij het vinden van wat werkt voor mij. Want dat is denk essentieel om het echt tot een eigen levensstijl te maken.

Ik ben fitter en strakker dan ooit en bovendien gingen de gebroken nachten een stuk makkelijker nu ik meer energie had. Ik ga het zelfs missen de vroege ochtendjes trainen met een baby die je gezelschap houdt. Begrijp me niet verkeerd, ik train nog steeds het liefst lekker vroeg in de ochtend alleen is die baby inmiddels al een flinke kerel aan het worden. Gelukkig houdt hij me nog steeds heel graag gezelschap.

Het was zo fijn dat Lindsey mij de ruimte gaf om zelf mijn weg te vinden binnen mijn plan. Ze voelde perfect aan waar ik extra hulp nodig had en kon me ontzettend goede tips geven. Soms lijkt het achteraf zo simpel, maar blijkbaar is die hulp onmisbaar.

— Susan

Het plan van Susan

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Susan

Lindsey van Dam (36)

4.76 / 5

317 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.