Wouter (30):

Ik dacht dat ik al best goed at, tot ik het ging bijhouden

Wouter wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Wouter

Sinds ongeveer mijn 4e ben ik te zwaar geweest, totdat ik een BMI van bijna 37 had en morbide Obesitas had. Ik probeerde veel diëten, maar niets werkte. Dat was ik rond mijn 21ste zat.

Toen heb ik de knop omgezet en alles omgegooid. In eerste instantie met een crashdieet. Dat had op korte termijn succes, maar het vasthouden bleek zeer moeilijk. Sindsdien ben ik wat op en neer gegaan met mijn gewicht, waarbij ik vaak weer zo’n 15 kilo aankwam.

Online zag ik mensen spreken over Personal Body Plan. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om het zelf te proberen. Eerst 6 maanden, om te zien of het iets was voor mij. Wat een reality check was dat. Ik dacht dat ik al best goed at, tot ik het ging bijhouden.

Voor mijn doen at ik veel te veel koolhydraten en veel te weinig eiwitten. Dit gaat na meer dan 1,5 jaar Personal Body Plan beter. Maar het blijft een heel gevecht om het in balans te krijgen, vooral bij sociale events met vrienden en familie. Dan verval ik nog steeds makkelijk in oude gewoontes.

Ik denk dat eten altijd wel mijn achilleshiel blijft, maar uiteindelijk hoop ik dat het steeds beter blijft gaan. Tot die tijd blijf ik doorgaan met waar ik mee bezig ben: hard werken, trainen en elke dag leren over mijzelf en hoe ik mijn eetgewoontes beter kan controleren.

Gelukkig helpt mijn Personal Body Coach Peter Derksen (@peterderksen_) mij hierin. Peter heeft me adviezen gegeven welke voedingsproducten ik beter kan kiezen. Hij is verder betrokken, maar niet te overdreven en corrigeert me waar nodig.

— Wouter

Het plan van Wouter

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wouter

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

849 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.