William (26):

Mijn blokjes zijn nu goed zichtbaar

William wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van William

De afgelopen vier jaar was ik drie keer in de week te vinden in de sportschool. Tijdens deze periode was er weinig progressie te zien. Waar bleven nou die blokjes dacht ik. Ik train me suf in de gym.

Via Instagram raakte ik bekend met Personal Body Plan en ben ik gaan kijken of dit wat voor mij was. Ik ben op 12 januari begonnen. Na drie maanden wisselde ik van coach, omdat er vanuit mijn kant niet echt een goede klik was.

Daarna kwam Peter Derksen (@peterderksen_) in beeld als Personal Body Coach. Peter is een duidelijke, scherpe en kritische coach. Die mij laat merken wanneer iets niet goed gaat, maar ook zeker positief benaderd als er goede stappen zijn gezet. Dit heb ik precies nodig!

Hij en Personal Body Plan hebben mij inzicht gegeven over de invloed van voeding mijn lichaam. Specifieker nog wat de rol van eiwitten is. Een en al lof voor zijn aanpak! Door middel van deze samenwerking zijn de blokjes nu goed zichtbaar! Yes!!

Over twee weken ga ik starten met het eten van meer kcal. Kan niet wachten om over een paar maanden dit resultaat te delen.

— William

Het plan van William

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van William

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

899 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.