Wendy:

Personal Body Plan was de beste keuze die ik kon maken!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Door mijn werk in de noodhulpverlening reis ik veel (Afghanistan, Bangladesh, Nepal, Iraq etc.) en werk ik onder hoge druk. Door te weinig discipline en geen stok achter de deur kwam ik kilo’s aan en wist ik dat ik opnieuw een gezonde keuze moest maken.

Ik wilde graag een coach, omdat ik daar al positieve ervaringen mee had. Personal Body Plan was de beste keuze die ik kon maken! In de dagelijkse lessen leerde ik veel op het gebied van voeding en training. Ik paste tips toe in de praktijk; zo pas ik nu bijvoorbeeld de 80/20% regel toe en heb ik geen enkele keer meer last van cravings gehad!

Daarnaast zorgen de app met training en voorbeelden, het hebben van een lieve, betrokken en als het moet strenge en pro-actieve Personal Body Coach (Chantal, dankjewel!) voor een geweldig resultaat. Ik ben nog niet klaar en heb mezelf een levenslang coachings-traject beloofd. Ik gun jou dit ook!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.