Wendy (32):

Personal Body Plan is voor mij een stok achter de deur

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Al een tijd lang was ik niet tevreden over mijn lichaam. Hier wilde ik iets aan doen en daarom probeerde ik zo’n beetje alle diëten. Ik begon altijd vol goede moed, maar viel na een tijdje terug in mijn oude patroon. Het wilde maar niet lukken om in shape te komen.

Ik kende Personal Body Plan al en begon 2 jaar geleden met het Fat Burning Plan. Op een gegeven moment ben ik er een half jaar tussenuit geweest omdat ik dacht dat ik het zelf wel kon. Niet dus!

Daarom meldde ik me in februari weer aan. Personal Body Plan is voor mij een stok achter de deur. Nu ben ik veel bewuster bezig dan 2 jaar geleden. Ik maak betere keuzes en denk eerst na voordat ik iets eet.

Ook ik heb slechte momenten en vooral de weekenden vind ik lastig. Mijn Personal Body Coach Réangelo (@reangelowillems) is hierbij heel fijn. Hij weet superveel, komt altijd met goede ideeën en helpt waar nodig is (vooral als het weekend er aan komt 😅).

Ik zit nu lekker in mijn vel en voel me fit. Na de zomer wil ik naar het Muscle Shaping Plan. Zodat ik in 2021 met een mooi shape kan rondlopen.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.