Noami:

Ik heb een totaal andere mindset gekregen

Noami wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Noami

Op links is de foto waar het allemaal begon. Ik voelde me niet fit ondanks dat ik regelmatig te vinden was in de sportschool. Het afgelopen jaar heb ik van alles geprobeerd, maar nog nooit heb ik het zolang als nu vol weten te houden.

Tussen beide foto’s zit 9 maanden. 9 maanden waarin ik een hoop kilo’s ben kwijtgeraakt. 9 maanden waarin ik zowel fysieke, maar vooral ook veel mentale progressie heb geboekt. 9 maanden waarin ik van een onzekere en ontevreden ik naar een zelfverzekerde en energieke ik ben gekomen!

Deze 9 maanden hebben voor een totaal andere mindset gezorgd, waarin ik niet meer terugval in m’n oude gewoontes. Inmiddels ben ik weer langzaam aan het opbouwen met m’n voeding en kan ik niet wachten om nog meer progressie te boeken.

— Noami

Het plan van Noami

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.