Tom (26):

Ik ben blij met deze actievere en gezondere levensstijl

Tom wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tom

Ik ben nooit veel te zwaar geweest, maar ik begon door mijn Bourgondische levensstijl toch wel langzaamaan te komen. Daarnaast reis ik voor mijn werk veel en dan wil ik zo fit mogelijk zijn.

Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in. Ik ben nu een aantal maanden bezig en ben heel blij met mijn resultaat tot nu toe. Maar ik ben vooral blij met het proces. Het gaat met ups en downs, maar het belangrijkste is om gewoon vol te houden en de draad snel weer op te pakken als het wat minder ging. Ik had in ieder geval nooit verwacht dat ik 8kg zou kunnen afvallen.

Ik ga me nu langzaamaan focussen op Muscle Building en daarvoor moet ik mijn mindset even flink omzetten. Voorlopig ben ik dus nog niet klaar met Personal Body Plan en ook nog niet klaar met mijn Personal Body Coach Frank Boom (@frank__boom)!!

Hopelijk kan ik over een half jaar mijn beoogde nieuwe eindresultaat weer delen! Maar net zo belangrijk, ik ben blij met deze actievere en gezondere levensstijl!

— Tom

Het plan van Tom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.