Tim (33):

Als je je voeding bewust plant, kun je best een keer wat biertjes drinken

Tim wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Tim

Ik volgde Personal Body Plan al enige tijd, maar heb de sprong nooit gewaagd om ermee te beginnen. Ik ging al enige tijd twee keer per week naar de sportschool, maar voor mijn gevoel deed ik maar wat.

Dit is sinds mijn deelname aan Personal Body Plan veranderd! Ik voel me fitter, maak bewustere keuzes als het om voeding gaat, en herstel sneller als ik bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd heb gehad.

Als je je voeding bewust plant, kun je best een keer wat biertjes drinken, of naar een all-you-can-eat sushi restaurant. Ik ben in het eerste half jaar zo’n 7 kilo afgevallen, en ben nu bezig met spieropbouw. Tijdens dit tweede plan was ik bang om te snel aan te komen, omdat ik ineens flink wat meer calorieën per dag mocht (moest) eten.

Maar ik ben erg tevreden over mijn resultaten tot nu toe, zowel fysiek als mentaal. Dit alles heb ik vooral te danken aan mijn goede Personal Body Coach, Leroy Degener. Hij coacht rustig en eerlijk, en geeft goede tips en feedback op mijn resultaten. Ik kan iedereen een deelname aan Personal Body Plan aanraden!

— Tim

Het plan van Tim

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tim

Leroy Degener (34)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.