Tim (26):

Het bezig zijn met voeding en training heeft me zoveel goeds gebracht

Tim wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tim

Eigenlijk had ik gewoon geaccepteerd dat ik niet het type was voor een sixpack of gespierde armen o.i.d. Ik was niet per se ongelukkig met mijn lijf, maar schreef me in voor Personal Body Plan omdat ik nieuwsgierig was naar wat ik zou kunnen bereiken op het gebied van Gedrag, Voeding, Training en Herstel.

Ik ben een actief persoon en sportte drie keer in de week. Helaas was dit niet per se aan mijn lichaam te zien, en daar wilde ik toch wel graag vanaf.

Mijn doelen zijn dan ook meer spierdefinitie krijgen en meer kennis opdoen over voeding. Het gaat me goed af, en ik heb er ontzettend veel plezier in.

Mijn boodschappenroutine is bijvoorbeeld anders en ik ben meer tevreden over wat en wanneer ik eet; ik kook en bak gevarieerder.

Ik heb geen opgeblazen of misselijk gevoel meer in de ochtend en word inmiddels zelfs wakker met zin in lekker ontbijten (ook op doordeweekse dagen).

Daarnaast heeft mijn Personal Body Coach Peter Derksen (@peterderksen) verstand van zaken en helpt hij me waar nodig door me interessante artikelen te sturen of met handige tips.

Ik zit nu aan het einde van de vetverbrandingsfase, waardoor ik flink ben afgevallen en mensen beginnen te benoemen dat ik een “smal bekkie” heb. 😂

Over een paar weken start ik met spieropbouw. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat deze fase me gaat brengen!

— Tim

Het plan van Tim

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tim

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

904 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.