Tiffany:

Het is het allemaal waard.

Tiffany wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tiffany

Vóór ik met Personal Body Plan startte, lette ik al op mijn voeding en deed ik altijd wel iets van sport, omdat ik van kinds af aan de neiging heb om snel aan te komen. Ik liep zelfs op 2,5 jaar tijd 4 marathons, en kwam 10 kilo aan!

Er moest iets gebeuren, dus schreef ik me in bij Personal Body Plan. Ik mocht plots veel meer eten dan ik ervoor deed, én ik viel ermee af, halleluja! In combinatie met 3 keer per week krachttraining en een gestructureerde planning natuurlijk. Krachttraining afwisselen met yoga en hardlopen als actief herstel werkt het beste voor mij.

Sinds ik Personal Body Plan doe, is alles meer in balans. Mijn Premium Coach Bram heeft mij hierin heel goed geholpen! Gezonde voeding, en vooral genieten zonder schuldgevoel.

Het is een hele planning, maar het is het allemaal waard!

— Tiffany

Het plan van Tiffany

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.