Thom:

Ik wil iedereen aanraden die twijfelt over Personal Body Plan, het gewoon te doen!

Thom wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Thom

Na lang wikken en wegen begon ik aan Personal Body Plan. Ik dacht dit is weer een van de vele manieren om de strijd tegen overgewicht aan te gaan. Het fijne aan Personal Body Plan is dat alles kan en mag en dat je zelf de weg uitstippelt naar de beste versie van jezelf.

Naast het fysieke resultaat heb ik ook qua mindset een groot doel bereikt. Ik voel mij zekerder in de sportschool en doe mijn krachttrainingen met plezier.

Mijn Personal Body Coach Nick heeft mij veel handvatten gegeven en mij gemotiveerd waar nodig was. Waar ik voorheen een tegenslag als falen zag zie ik het nu als leermoment om weer door te pakken!

Binnenkort start ik vol enthousiasme mijn tweede half jaar en ik wil iedereen aanraden die twijfelt over Personal Body Plan, het gewoon te doen!

— Thom

Het plan van Thom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Thom

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1965 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.