Tessa (28):

Door iedere keer kleine doelen te stellen bereik je uiteindelijk veel meer!

Tessa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tessa

Van kinds af aan heb ik altijd gesport; van paardenmeisje tot voetbalster en alles daar tussenin. Toch zijn de kilo’s er beetje bij beetje aangekomen. In mijn studententijd vond ik het tijd worden voor een gezondere lifestyle.

Na twee jaar wat te hebben aangemodderd in de sportschool, vond ik het tijd voor een plan met een visie en een doel: mijn Personal Body Plan. Gedurende mijn plan heb ik vooral veel geleerd over voeding, supplementen, oefeningen en mindset. Mijn passie voor krachttraining was geboren!

Met een rugtas vol kennis en trainingsoefeningen ben ik na dat jaar op eigen benen verder gegaan. Totdat ik afgelopen jaar behoorlijk wat tegenslagen voor mijn kiezen kreeg. Een emotionele rollercoaster waarin ik zocht naar houvast. Opnieuw heb ik mij toen aangemeld voor Personal Body Plan. Wederom vond ik de structuur, coaching en balans waarnaar ik naar zocht.

Waar ik geneigd ben om mezelf nog meer druk op te leggen, helpt mijn Personal Body Coach Charlotte mij om juist tijd en rust voor mezelf te creëren. Ook geeft Charlotte mij het vertrouwen dat mijn doelen echt te behalen zijn en gaan we daar de komende maanden hard voor werken. Door iedere keer kleine doelen te stellen bereik je uiteindelijk veel meer.

 

 

— Tessa

Het plan van Tessa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tessa

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.