Talitha:

Lekkere dingen passen in mijn voedingsschema.

Talitha wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Talitha

Vanwege mijn drukke levensstijl (fulltime baan, eigen bedrijf en een tweeling van 8 maanden) hield ik het helaas niet vol om te blijven trainen. Gelukkig bleef mijn lichaam hetzelfde als de maand ervoor, toen ik wel 2 keer trainde. Dit gaf mij nog meer doorzettingsvermogen om mezelf aan de macros te houden en een gezonde levensstijl.

Lekkere dingen eten is nog steeds mogelijk, maar het zijn geen extra’s meer, het past nu binnen mijn macro’s.

Het is erg fijn om iedere dag contact te hebben met mijn Personal Body Coach Eva Luna Poorthuis. Iedere maandag deelt zij extra info en op vrijdags sluit zij de week af met heerlijke recepten. Zij houdt de voeding nauwkeurig in de gaten en geeft mij vaak complimenten en dat is natuurlijk altijd goed voor je zelfvertrouwen. Dankjewel lieve Eva!

— Talitha

Het plan van Talitha

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.