Michelle (32):

Superblij dat ik eindelijk de stap heb gemaakt om te starten met Personal Body Plan!

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

“Superblij dat ik eindelijk de stap heb gemaakt om te starten met Personal Body Plan!  

 Ik ben nu zelf een paar jaar actief in de sportschool en bezig met gezonde voeding. Maar kwam maar niet op het resultaat wat ik voor ogen had. Daarom schreef ik me in.

Met Personal Body Plan ben ik me meer bewust geworden van mijn voeding. Soms komt het erop neer dat je juist meer moet eten. Ik was me al erg bewust van wat ik at en wat er in mijn eten verwerkt is. Nu ben ik me ook bewust van de macro’s. 

Ook mijn weg kent pieken en dalen. Dat weerhoudt mij er niet van eindelijk mijn doel te behalen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben zeker al wel op het juiste richting. 

 

Mijn Personal Body Coach Tamara heeft mij doen in zien dat ik niet te streng naar mezelf moet kijken. En dat ik trots moet zijn op mijn resultaat. 

 

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.