Stephan (38):

Het mooie resultaat dat ik in korte tijd heb behaald, motiveert me enorm om door te gaan

Stephan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Stephan

Toen mijn vriendin besloot ook met Personal Body Plan te starten, was dat voor mij het perfecte moment om eindelijk de knoop door te hakken. Het is fijn dat je allebei weet waarom je je eten staat af te wegen in de keuken.

Ik was al langer bezig met krachttraining en had me al verdiept in voeding. De basis lag er dus al. Maar ik had er niet eerder zo bewust bij stilgestaan wat alle tussendoortjes en extra opscheplepels tijdens het avondeten voor impact hebben op je calorie inname.

Personal Body Plan geeft me dat inzicht en helpt me om heel nauwkeurig bij te houden wat ik binnenkrijg. Natuurlijk is het op momenten wel lastig. Ik moet immers ook keuzes maken om bepaalde dingen niet te doen. Dat betekent niet dat ik geen leuke dingen meer doe of niet meer naar feestjes kan.

Met goede hulp en adviezen van mijn Personal Body Coach Alexandro (@alexandro.gentile) leer ik steeds beter hoe ik daar zoveel mogelijk omheen kan werken. En dat het echt niet erg is om een enkele keer ‘over de schreef’ te gaan.

Als ik terugkijk op de laatste 8 weken, vind ik dat ik veel eerder had moeten beginnen met Personal Body Plan. Ik was altijd een beetje huiverig dat ik teveel zou moeten laten en dat de impact op mijn gezinsleven groot zou zijn.

Want dat is voor mij de grootste verandering geweest: keuzes maken over wat je wel en niet eet. Dat is niet altijd makkelijk. Maar het mooie resultaat dat ik in korte tijd heb behaald, motiveert me enorm om door te gaan.

— Stephan

Het plan van Stephan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stephan

Alexandro Gentile (30)

4.65 / 5

195 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.