Fleur:

Soms moet ik mezelf dan even herinneren aan wat ik in die 2 jaar al heb bereikt

Fleur wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fleur

Is het alweer 2 jaar geleden dat ik dacht “en NU gaan we hier wat aan doen”. Na een voor mij super k-u-t periode waarin ik veel te veel had lopen vreten en daardoor opeens een ongelukkige rolmops was geworden, was het tijd voor verandering. Hup! De gym in! Ik ging als een speer en verloor op eigen houtje zo’n 14kg! En toen niks meer. Wat ik ook probeerde op het gebied van training en voeding, er ging geen grammetje meer vanaf.. Dit terwijl ik nog lang niet was waar ik wilde zijn! Toen op een gegeven moment mijn vriend begon met het Personal Body Plan ging er bij mij ook een knop om en heb ik me aangemeld.

Inmiddels ben ik in totaal 17kg kwijt and still going strong met de nodige ups en downs!

Ben ik altijd tevreden met mezelf? Nee. Vaker niet dan wel als ik heel eerlijk ben. Soms moet ik mezelf dan even herinneren aan wat ik in die 2 jaar al heb bereikt. Niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal en dat is toch pretty damn good! Ik zit nu op de helft van mijn Personal Body Plan en heb nog wat punten die ik graag wil aanpakken, dus ik knal nog even door! Natuurlijk met behulp van mijn lieve Personal Body Coach Fleur.

— Fleur

Het plan van Fleur

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.