Sofie:

Personal Body Plan is het extra duwtje in de rug wat ik nodig heb

Sofie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sofie

Ik zat lichamelijk niet echt lekker in mijn vel en daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in. Dankzij Personal Body Plan heb ik veel meer een idee wat ik wel en niet mag eten.

Ik heb al snel het gevoel dat als ik iets ben afgevallen, ik alles weer kan eten. Dat is natuurlijk niet zo. Doordat je een Personal Body Coach hebt en je om de vier weken progressie foto’s maakt, moet je jezelf verantwoorden.

Dat is het extra duwtje in de rug wat ik nodig heb. Hierdoor ben ik meer mijn best gaan doen. Ik begin niet zomaar aan het eten van een tweede bord. Ik snoep minder tussendoor en haal minder snel een vette hap.

Mijn Personal Body Coach Kirsten geeft niet op en blijft doorvragen tot ik antwoord geef. Als ik vragen heb, kan zij dit altijd uitleggen en ze stuurt een keer in de maand een nieuwsbrief met extra informatie, wat ik heel prettig vind.

— Sofie

Het plan van Sofie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.