Sjors (26):

Ik ben trots op wat ik heb bereikt als ik in de spiegel kijk

Sjors wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Sjors

In 2014 stapte ik voor het eerst een sportschool in, onzeker, onwetend en zonder enige motivatie. Maar toen werd mijn interesse voor fitness geboren. Ik ging van twee keer in de week naar drie keer, daarna vier en voor ik het wist ging zelfs vijf keer per week.

In mijn motivatie om het uiterste eruit te halen ben ik altijd op zoek naar informatie. Ik probeer te begrijpen hoe oefeningen werken, hoe de energiebalans werkt en hoe je dat soort dingen op elkaar af kunt stemmen. Hierin heb ik van mezelf al ontzettend veel kennis opgedaan, maar ik haalde zelf nog steeds niet het resultaat wat ik voor ogen had.

Omdat ik Personal Body Plan al een hele lange tijd volg en lang heb zitten twijfelen om te beginnen, heb ik begin dit jaar toch de knoop doorgehakt. Het was tijd om de beste versie van mezelf te worden en nog een stap te maken in de kennis die ik heb.

Mede dankzij mijn Personal Body Coach Jeffrey Goos ben ik op een punt waarvan ik dacht dat ik het nooit zou halen. Mijn eerste periode is bijna afgelopen en ik ben trots op wat ik heb bereikt als ik in de spiegel kijk, maar is dit nog lang niet alles. Mijn periode is verlengd en omdat ik hier zoveel energie uithaal wil ik ook andere mensen helpen. Daarom ga ik mezelf ook aanmelden als Personal Body Coach.

Ik ben Personal Body Plan eeuwig dankbaar voor de bodem die gelegd is. Twijfel je? Gelijk aanmelden, het is iedere euro dubbel en dwars waard!!

Jeffrey heeft mij op de juiste momenten de goede kant op geduwd en op mijn plek gezet. Iedere vraag werd goed onderbouwd beantwoord en ik heb vanaf het begin het gevoel gehad dat ik eerlijk tegen hem kon zijn. Zonder Jeffrey was dit resultaat misschien wel een stuk minder geweest!

 

— Sjors

Het plan van Sjors

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sjors

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3245 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.