Anne (31):

Sinds ik ritme heb in eten en sporten zit ik veel beter in mijn vel!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Voorheen heb ik altijd veel gesport. Maar het laatste jaar en met name tijdens de eerste COVID-19 periode is dat volledig stil te komen liggen. Ik werkte op dat moment in het ziekenhuis en had naast het werk geen energie om te sporten. Ook gezond eten is er deze periode behoorlijk bij ingeschoten. Ik merkte dat ik totaal niet goed in mijn vel zat en heb eind juli besloten dat het roer echt om moest.

Op 3 augustus ben ik begonnen met PBP@Home. Vooral in het begin had ik veel moeite met de etentjes, die wilde ik het liefst overslaan. Nu, ruim 6 maanden verder, merk ik dat het fijne van Personal Body Plan is dat je eigenlijk bijna alles kan eten! Ook is een etentje, of een avondje buiten het boekje gaan helemaal geen probleem.

Ik ben heel blij met het tot nu toe behaalde resultaat. Sinds ik ritme heb in eten en sporten zit ik veel beter in mijn vel. Ik had voorheen best regelmatig rugklachten, maar hier heb ik eigenlijk weinig tot geen last meer van gehad. Sinds een paar weken ben ik van het Fat Burning plan over gestapt naar het Muscle Shaping Plan. Wel een beetje spannend omdat je echt flink meer gaat eten maar ben heel benieuwd wat voor resultaat ik nog kan behalen!

Mijn Personal Body Coach Deborah heeft echt ontzettend veel betekend voor mij. Vooral haar praktische tips zijn ontzettend fijn. Van tips voor recepten tot echt concrete producten om te proberen. Ze past haar coaching aan op wat bij mij past en is daarin dus erg flexibel. Vooral dat laatste vind ik erg fijn omdat sommige dingen niet altijd haalbaar zijn met een druk werk/studie schema. Ze vraagt wekelijks naar wat ik wil bespreken of waar ik de focus op wil leggen. Ze is een hele positieve, persoonlijke en motiverende coach, zonder haar was mij dit niet gelukt!

 

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne

Deborah den Butter (28)

4.71 / 5

268 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.