Lisa (28):

Sinds ik met Personal Body Plan ben gestart voel ik me een stuk beter 

Lisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisa

Voor Personal Body Plan had ik mezelf al vele malen wijsgemaakt dat ik wou afvallen maar ik deed er simpelweg nooit iets mee. Een goede vriendin van mij startte met Personal Body Plan en boekte in een korte tijd ontzettend veel resultaat, dit motiveerde mij ook om hier mee te gaan starten, misschien af en toe wel eens samen trainen en inmiddels hebben we ook beide dezelfde Personal Body Coach. Dat motiveert!  

Ik heb een Personal Body Coach gekozen die snapt wat het is om onregelmatig te werken. Ik werk zelf als verpleegkundige dus heb met allerlei verschillende diensten te maken en het ontbreekt me wel eens aan motivatie om te gaan sporten maar sinds Personal Body Plan sport ik thuis. De drempel is veel lager, mijn Personal Body Coach begeleid me goed en ik heb zowaar plezier gekregen in het sporten!  

Maar Personal Body Plan is veel meer dan alleen sporten, je verandert ook je inzicht in je lifestyle, ik vind het soms nog een ontzettend grote puzzel maar door de tips, lessen en de coaching doe ik het wel met ontzettend veel plezier. En het resultaat mag er zeker zijn! ik ben er nog niet, maar ik ben wel ontzettend trots op waar ik vandaan kom en waar ik nu sta. Sinds ik met Personal Body Plan ben gestart voel ik me een stuk beter. Mijn conditie verbeterd, mijn huid verbeterd, ik zit zelf beter in mijn vel. 

 

Lisa (@lisaminjon) is een grote topper, met veel geduld en ze geeft goede tips! Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat ze weet wat het inhoudt om onregelmatig te werken. Niets moet alles mag en kan. 

 

 

— Lisa

Het plan van Lisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lisa

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

831 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.