Simone (46):

Ik verbaas me steeds over wat ik allemaal mag en kan eten

Simone wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Simone

Al jaren voelde ik me opgeblazen en zat ik aardig wat kilo’s boven het gewicht dat ik ‘mocht’ wegen. Ik voelde me niet goed. Na onderzoek van de huisarts bleken mijn bloeddruk, cholesterol en suiker te hoog. Advies van de huisarts: afvallen. Toen heb ik een koolhydraatarm dieet gevolgd en ben ik wat kilo’s afgevallen. Maar dit was totaal niet vol te houden en de kilo’s vlogen er weer aan.

Daarna kwam Personal Body Plan op mijn pad. Ik vind het in één woord: geweldig! Ik ben geen persoon om naar de sportschool te gaan en doe de trainingen dan ook lekker thuis. Dit bevalt me prima. Het mooie is dat het nog werkt ook.

Qua voeding gaat het ook prima. Ik blijf binnen de marges en verbaas me steeds wat ik allemaal mag en kan eten. Inmiddels heb ik al een aardig resultaat bereikt en voel ik me weer goed.

Complimenten aan mijn Personal Body Coach Demi Sierat. Ze geeft goede adviezen en motiveert me enorm. Ik ben super tevreden met deze coach en raad iedereen haar en Personal Body Plan aan.

— Simone

Het plan van Simone

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.