Sharon (30):

Ik ben tot nu toe 20 cm kwijt en al erg trots op mijn resultaat

Sharon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sharon

Hi! Ik ben Sharon Adriaansen, 30 jaar en salonleiding bij een kapsalon! Ik heb dus een drukke baan met wisselende werktijden.

Ik doe al een paar jaar aan krachttraining, maar wat ik nu eigenlijk trainde, wist ik niet. Ook qua voeding at ik maar wat dacht dat goed was.

Ik volgde Personal Body Plan al een lange tijd op Instagram en na de lockdown dacht ik: time for change! Begin juni heb ik me ingeschreven en dit was het beste idee ooit! Ik wilde niet afvallen, maar vet verbranden. Droogtrainen!

Ik ben tot nu toe 20 cm kwijt en al erg trots op mijn resultaat. Nog even doorgaan met het Fat Burning Plan en dan over naar het Muscle Shaping!

Mijn Personal Body Coach Lisa Gielen is top! Ik heb haar ook gekozen, omdat we dezelfde interesses hebben. Festivals, met vrienden chillen, enz. Ook onze leeftijd is hetzelfde, waardoor we makkelijk kunnen praten! Ze heeft me elke week top tips gegeven!

Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen!!

— Sharon

Het plan van Sharon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sharon

Lisa Gielen (33)

4.66 / 5

270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.