Samantha (25):

Er zijn niet alleen 10 kilo en vele centimeters af, ook mentaal heb ik veel progressie geboekt

Samantha wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Samantha

Al heel lang volgde ik Personal Body Plan op Instagram en Facebook. Eind vorig jaar heb ik eindelijk de stap gezet en wát een goede keuze is dat geweest! Er zijn niet alleen 10 kilo en vele centimeters af, ook mentaal heb ik veel progressie geboekt!

Ik heb veel geleerd over voeding en mindset. Hierdoor ben ik me veel bewuster van wat ik eigenlijk eet en de waarde van het sporten. Ik heb nu een goede relatie met voeding en dat is wel eens anders geweest!

Ik heb echt een andere kijk op eten en sporten. Het mooiste is nog dat het geen dieet is, maar echt een ontdekking naar wat werkt voor jou, samen met een topcoach!

Bij Nick van Kessel kon ik altijd terecht met vragen en we zochten samen naar oplossingen. Hij vroeg echt door, waardoor je zelf aan het denken werd gezet en het niet alleen maar vraag en antwoord was, erg prettig. Zo ben je echt bewust bezig met je eigen keuzes en handelingen. Top!

— Samantha

Het plan van Samantha

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Samantha

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1964 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.