Saar (27):

Ik zit weer goed in mijn vel, zowel fysiek als mentaal

Saar wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Saar

In december ben ik begonnen met Personal Body Plan en ik heb nog geen seconde spijt gehad! Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en besloot dat het tijd werd om daar verandering in te brengen. Via mensen uit mijn omgeving had ik al kunnen zien wat voor mooie resultaten je met Personal Body Plan kunt behalen en dat wilde ik ook!

Spannend vond ik het zeker, wat als ik zelf niet zulke resultaten kan behalen? Wat als het mislukt? Toch heb ik de schouders eronder gezet en ik ben super trots op het resultaat wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben inmiddels een halfjaar verder en een heleboel kilo’s minder. Ik zit weer goed in mijn vel, zowel fysiek als mentaal.

Mijn Personal Body Coach Lynn Slabbers (@lynnslabbers) heeft mij altijd goed gesteund. Als ik vragen had dan was zij er om die goed te beantwoorden. Ook toen ik even in een dipje zat en geen progressie meer zag, heeft zij me er weer bovenop geholpen. En natuurlijk is ze ook de stok achter de deur die ik af en toe nodig heb!

— Saar

Het plan van Saar

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.