Roos (27):

Ik ben veel vrolijker dan voorheen en daarnaast heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug

Roos wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Roos

Ik heb enige tijd zitten twijfelen om mij in te schrijven voor Personal Body Plan. Je ziet veel goede resultaten voorbijkomen, alleen zou het mij dan lukken om deze te behalen? Dat is de gedachte die regelmatig door mij heen ging. Uiteindelijk heb ik toch besloten om ervoor te gaan. Het is een van de beste beslissingen die ik heb genomen en ik heb er absoluut geen enkele seconde spijt van gehad.

Ik heb drie jaar geleden een meniscusoperatie ondergaan en door de blijvende klachten aan mijn knie schoot het sporten erbij in. Hierdoor kwam ik aan en waren de weegschaal en ik geen vrienden meer.

Inmiddels ben ik een half met Personal Body Plan bezig en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben veel vrolijker dan voorheen en daarnaast heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Dat voelt superfijn!

Ik wil daarom ook mijn Personal Body Coach Sabine heel erg bedanken voor haar steun, motivatie, al haar tips en heerlijke receptjes. Een goede coach die mij begrijpt! Ondanks dat ik nog steeds knieklachten heb heeft ze me in dit eerste half jaar goed kunnen begeleiden en daarom ga ik ook samen met Sabine mijn tweede half jaar in.

Veel mensen denken bij gezond eten dat je niet lekker kan eten. Onzin! Door de grote toegang aan overheerlijke recepten is het elke dag weer een feestje om in de keuken te staan. Dat is ook zeker iets wat ik heb geleerd in dit proces. Pak Personal Body Plan met beide handen aan en gegarandeerd dat je leven een positieve wending krijgt.

— Roos

Het plan van Roos

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roos

Sabine Karabocek (39)

4.68 / 5

1132 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.