Roel:

We blijven gas geven.

Roel wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Roel

Ik ben altijd al een bezig bijtje geweest. Sinds de start van mijn Personal Body Plan is mijn energielevel gestegen tot maximaal. Ik vind fitnessen oprecht weer leuk, het is fenomenaal om te ervaren wat je allemaal kunt eten, terwijl je ook nog eens de kilootjes ziet verdwijnen.
 
Ik voel me topfit, de spiegel is op dit moment mijn grootste vriend en het is toch wel lekker om je shirt uit te kunnen trekken aan het strand of zwembad.
 
Premium Coach Guus is voor mij Guus Geluk, maar ik besef dat ik het allemaal zelf doe! Het heeft mij veel moois opgeleverd en we gaan gewoon gas blijven geven.
 
Dankzij mijn studie aan de Sporthogeschool en de recente keuze voor Personal Body Plan heb ik mijn algemene kennis op het gebied van fitness, gezondheid en welzijn kunnen verfrissen en kan ik binnenkort met een gerust hart starten met mijn nieuwe baan als Beweegcoach.

— Roel

Het plan van Roel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roel

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.