Renée (34):

Ik had nooit durven dromen dat ik er na 3 zwangerschappen zo uit kan zien en me zo fit zou voelen

Renée wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Renée

Na mijn tweede zwangerschap heb ik mooie resultaten geboekt met Personal Body Plan. Dus toen ik voor de derde keer zwanger werd wist ik het al: na de bevalling ga ik weer aan de slag met Personal Body Plan!

Het was even zoeken hoe ik het sporten en het bijhouden van mijn voeding kon toepassen in de drukke situatie, maar daar had ik al snel een ritme in gevonden. Ik gaf borstvoeding dus weinig at ik niet, alleen veel meer gebalanceerd. Al snel zag en voelde ik resultaat. Langzaam maar zeker werd ik weer de oude, zowel mentaal als fysiek.

Nooit had ik durven dromen dat ik na 3 zwangerschappen er nog zo uit kan zien en me zo fit kan voelen in deze fase van mijn leven. Ik sport (meestal) met plezier twee keer in de week en hou goed balans in wat ik eet. Natuurlijk zitten er wel eens dagen tussen dat het even wat moeilijker gaat, maar ik heb geleerd dit te accepteren en daarna de draad weer op te pakken, zonder in een negatieve spiraal te blijven zitten.

Ik zit weer op mijn gewicht van voor de zwangerschap, maar ik ga nog lekker door om deze leefstijl helemaal eigen te maken en langzaam verder aan mijn doelen we werken.

Marleen van der Horst (@marleenonamission) is hierbij heel fijn als Personal Body Coach. Ze snapt mijn situatie en is totaal niet pusherig, iets wat mij heel erg zou irriteren. Op de momenten dat ik het nodig heb weet ze me te motiveren zonder me het gevoel te geven dat ik niet voldoe aan de verwachtingen. Het is mijn pad en daarin loopt ze naast me zonder voor me uit te lopen. Ze heeft interesse in mij en we hebben leuk contact.

— Renée

Het plan van Renée

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Renée

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.