Rainier (30):

Ik beveel Personal Body Plan nu iedereen aan

Rainier wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Rainier

Ik wilde graag sterker worden en een klein beetje afvallen. Ik besloot weer te gaan sporten en een klein beetje op mijn voeding te letten. Hiermee ben ik al 13 kilo afgevallen. Dit smaakt naar meer, maar er gebeurde niets meer. Ik stond stil.

Via een vriend kwam ik in contact met Personal Body Plan. En nu, na 24 weken ben ik nog meer afgevallen. Ik boek weer progressie.

Ik was altijd vrij lui ingesteld en dacht bij Personal Body Plan altijd ‘eerst zien, dan geloven’. Maar nu, na 24 weken, ben ik erg trots en blij! Ik zie dat het werkt. Ik beveel Personal Body Plan nu iedereen aan, ook aan eigenwijze mensen zoals ik, die nog steeds van bier en pizza houden!

Mijn Personal Body Coach Joeri (wat een man) is erg betrokken bij het proces en coacht me op een zeer persoonlijke manier. Hij is er voor, ook in moeilijke periodes.

— Rainier

Het plan van Rainier

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.