Sarah:

Personal Body Plan is het beste wat mij is overkomen

Sarah wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sarah

Ik ben nooit dik geweest maar twee jaar geleden merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik woog 10 kg zwaarder dan ik gewend was; de welbekende studenten kilo’s zijn er langzaamaan bijgekomen. Ik woog 75 kilo en voelde mij niet fijn. Ik besloot hier iets aan te doen en mijzelf een doel te stellen: de halve marathon lopen. Ik heb een trainingsschema gevolgd en ben meer op mijn eten gaan letten. Al snel merkte ik dat de kilo’s eraf gingen. Daarnaast ben ik twee keer in de week gaan bodypumpen, iets wat ik destijds met veel plezier deed waardoor het niet voelde als ‘moeten’.

Toen ik hoorde over Personal Body Plan was ik eigenlijk meteen enthousiast. Ik sportte inmiddels 4 keer in de week en deed soms voorzichtig wat krachttraining. Ik was nog niet helemaal tevreden over mijn lichaam en haalde niet uit de trainingen wat ik zou willen, ik had behoefte aan een op maat afgestemd trainingsschema.

Daarnaast merkte ik ook dat ik qua gedrag een aantal patronen had die ik maar niet wist te doorbreken.

In juli ben ik met Personal Body Plan begonnen, kort nadat mijn relatie was verbroken. Het viel zo toevallig samen maar het is het beste wat me is overkomen. Door Personal Body Plan kon ik mij volledig richten op mijzelf en de beste versie van mijzelf worden.

Het is nu oktober en ben al behoorlijk tevreden over mijn behaalde resultaten. Mijn Personal Body Coach Jenny helpt me inzicht te krijgen in mijn gedragspatronen en steunt me op moeilijke momenten. Het is fijn dat ik bij haar terecht kan!

Ik ben er nog niet, maar wat ik geleerd heb is tevreden zijn met hoe het nu is. Ik heb er keihard voor gewerkt en ben super trots op mijn lichaam, iets wat ik 2 jaar geleden nooit had gedacht!

– Sarah

— Sarah

Het plan van Sarah

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.