Marie Louise:

Personal Body Plan is iets wat je leven lang meegaat

Marie Louise wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marie Louise

Van kleins af aan heb ik altijd moeite gehad met mijn gewicht. Rond mijn puberteit heb ik de knop omgezet om te gaan sporten en af te vallen. Dit resulteerde in te weinig eten, te veel sporten, geen energie en continue ziek zijn. Toen ik Personal Body Plan voorbij zag komen, was ik meteen enthousiast! ⠀

Het feit dat je leert wat goed is voor je lichaam sprak mij aan, dit is iets wat je leven lang meegaat. Ik heb geleerd meer te eten, anders te sporten en ik zit beter in mn vel dan ooit ☺ De huidige Loes wordt mede mogelijk gemaakt door mijn Personal Body Coach Nick! Mijn Personal Body Coach roept mij terug als ik té hard ga, maar ook als ik laks ben. Zonder hem had ik het niet gekund!

— Marie Louise

Het plan van Marie Louise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.