Marloes (24):

Personal Body Plan geeft structuur in mijn leven

Marloes wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marloes

Afgelopen jaren heb ik al meerdere diëten geprobeerd met succes. Ik sta zelfs in het Sonja Bakker boek met mijn progressie foto’s. Het punt waar veel mensen tegenaan lopen is het vasthouden.. Voor mij is 1100 calorieën op een dag niet vol te houden. Mijn lichaam ging tegen werken en ik was eigenlijk heel ongezond. Ik wilde een blijvende verandering waarbij ik mijn lichaam leerde kennen en vooral wat heeft mijn lichaam nodig.

In juli 2020 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Het is een flinke zoektocht geweest met vallen en opstaan. Ik heb nieuwe gewoontes geleerd en ook toegepast in mijn leven. Hier kan ik altijd op terugvallen en dat werkt heel goed voor mij. Ik ben een controlfreak en perfectionist en dat werkt niet altijd mee. Ik kan heel streng zijn voor mezelf en daarom ben ik gestopt met calorieën tellen. Het werd een obsessie..

Met behulp van mijn Personal Body Coach ben ik begonnen met de handpalmmethode. Dit werkt heel goed voor mij! Sporten heb ik altijd heel leuk gevonden. Ik doe 4x per week de krachttrainingen van Personal Body Plan, ik fiets elke dag naar mijn werk, wandel veel en vind skaten ook erg leuk. Elke dag blijft een leuke zoektocht naar wat werkt voor mij en wat mijn lichaam nodig heeft. Ik heb al zoveel geleerd maar ben er nog niet 🙂

Janet Juffer is een hele lieve en fijne coach. Ik heb haar al vanaf het eerste moment. Ze denkt mee en geeft tips. Ik kan altijd op haar rekenen.

— Marloes

Het plan van Marloes

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marloes

Janet Juffer (32)

4.68 / 5

538 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.