Hugo:

Personal Body Plan geeft mij houvast

Hugo wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Hugo

Al een paar jaar ga ik gemiddeld 5 keer per week naar de gym en ben ik vorig jaar ook begonnen met hardlopen. Op mijn 14e was ik al uitgegroeid (tot een lengte van 196 cm) en ben ik daarna vooral op de verkeerde plekken verder gegroeid. Met al dat trainen en letten op m’n voeding merkte ik dat ik goed in m’n vel kwam te zitten, maar het op een of andere manier net niet lukte om echt een atletisch figuur te krijgen. Vooral de combinatie van hardlopen, krachtraining en amper rust werkte bij mij averechts. Er moest iets veranderen, maar wat? Aan de discipline lag het niet, maar ik moest wel een houvast hebben.

Ik hield al een tijdje Personal Body Plan in de gaten, en het begon steeds meer te kriebelen om me in te schrijven. De grootste uitdaging was het combineren met een druk gezinsleven. Ik ben een echte lekkerbek en kookgek, en bij de start van mijn plan ben ik direct begonnen met het tracken (afwegen) van mijn voeding en kwam er al snel achter dat ik eigenlijk alles kon blijven eten wat ik daarvoor ook deed, alleen in iets andere verhoudingen.

Op een gegeven moment werd het een sport voor me om zoveel en divers mogelijk te koken, maar wel binnen mijn macronutriënten te blijven. Ik heb een hekel aan een hongergevoel, en dat heb ik dan ook geen enkele keer gehad. Als je maar zorgt dat je op de juiste moment de juiste voeding binnen krijgt en niet met honger de supermarkt binnen loopt. Daarnaast hebben we elke week wel een etentje of een borrel, en daar probeer ik dus de rest van die dag rekening te houden, het gaat tenslotte om de balans.

Ik ben nu iets over de helft van mijn plan en erg gelukkig met het resultaat tot nu toe. Ik heb geen etentje, borrel of weekendje weg overgeslagen en ben net terug van twee weken vakantie. De trainingen blijven me uitdagen en ik heb elke dag zin om er tegen aan te gaan in de gym. Juist met een druk sociaal leven, kinderen en werk is het in mijn ogen fijn om een op maat gemaakt plan als Personal Body Plan als houvast te hebben. Nu we tegen het einde van de zomer lopen wil ik voor meer spiermassa gaan, en zal ik in overleg met mijn Personal Body Coach Lars mijn calorie inname weer wat verhogen.

— Hugo

Het plan van Hugo

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.