Britt:

Personal Body Plan gaf mij houvast en richting.

Britt wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Britt

In de periode dat ik begon met Personal Body Plan begon ben ik gescheiden van mijn partner, wat een bijzonder heftige periode was en nog steeds wel is. Personal Body Plan gaf mij houvast en richting. Hoe gek dat misschien ook mag klinken. Het uiteindelijke resultaat daar ben ik trots op. Mijn lijf laat zien hoe ik mij van binnen voel.

Personal Body Plan heeft echt mijn leven veranderd. Ik ben minder streng voor mezelf geworden vooral op het gebied van voeding. Eerder moest mijn eten altijd 100% in orde zijn. Ik mocht van mijzelf geen steekje laten vallen. Deed ik dit wel, dan was ik ervan overtuigd dat ik dit terug zou zien op mijn weegschaal en aan mijn lijf.

Door de begeleiding van mijn Personal Body Coach Cindy en door mijn voeding te tracken, kreeg ik meer inzicht in wat ik binnen kreeg. Ik kreeg het vertrouwen dat een keertje ‘ongezond’ doen helemaal niet zo erg is en dat dat geen onoverkomelijk probleem is. Kortom, ik ben op een veel gezondere manier naar eten gaan kijken en heb geleerd er veel meer ontspannen mee om te gaan.

Door de veranderingen die mijn lijf heeft doorgemaakt het afgelopen half jaar sta ik steviger in mijn schoenen. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik mij comfortabel voel in mijn lijf. Nee het is niet perfect, maar perfectie is saai. Ik voel mij goed in mijn lijf. Het is krachtig doordat ik meer en gerichter ben gaan sporten. Ik zit vol energie doordat ik het nu voldoende eten geef, wat voorheen nog weleens anders was.

— Britt

Het plan van Britt

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.