Perry:

Ik ben nu bewust van wat ik eet.

Perry wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Perry

Voordat ik startte met Personal Body Plan had ik nauwelijks kennis van eten. Ik bleef qua gewicht maar aankomen, terwijl ik toch dacht gezond te eten. Ik voelde mezelf totaal niet fit ondanks dat ik toch elke week fanatiek aan hardlopen deed.

Door Personal Body Plan en de begeleiding van mijn Premium Coach Kay ben ik gaan inzien dat alleen gezond eten niet alles is. Naast beweging zijn ook de hoeveelheden per maaltijd en de balans tussen de macro’s per dag van belang. Ook ben ik nu bewust van wat ik eet en welke effecten dit heeft op mijn lichaam.

Ik ben door Personal Body Plan een stuk zelfverzekerder geworden en ben weer trots op mijn lichaam als ik in de spiegel kijk!

— Perry

Het plan van Perry

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Perry

Kay Smeets (29)

4.12 / 5

1109 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.