Laurens:

PBP heeft mij geleerd bewuster te zijn van hetgeen wat ik eet en de grote waarde van doelgerichte krachttrainingen

Laurens wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Laurens

De eerste 6 maanden zijn voorbij gevlogen.

Het lijkt nog maar enkele maanden geleden dat ik na lang twijfelen toch maar ben begonnen met PBP. De tijd vliegt als je plezier hebt en elke dag nieuwe dingen leert.

Als bankmedewerker zit ik veel en borrel misschien nog veel meer. Hierdoor kwam ik elk jaar wel een kilootje aan. Daar begreep ik natuurlijk niets van, want ik sportte toch regelmatig?

PBP heeft mij geleerd bewuster te zijn van hetgeen wat ik eet en de grote waarde van doelgerichte krachttrainingen. Naar de kroeg gaan met vrienden of uiteten met mijn vriendin blijven mijn favoriete tijdsbestedingen, echter bereid ik mij hier nu beter op voor en maak ik bewustere keuzes.

Als ik weet dat ik uitgebreid ga dineren of een drankje ga drinken met vrienden let ik gedurende de dag extra op mijn inname. Het doen van de leuke dingen is belangrijk om op lange termijn gemotiveerd te blijven en bewust te eten.

— Laurens

Het plan van Laurens

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.